Vinner av Beste innendørsprosjekt, Norsk lyspris 2019- Under, Lysdesign av Light Bureau, fra venstre Stine Kaalstad, Benjamin Reinhoff og Thea Collett. Foto: Lyskultur
Publisert: 04.08.2020 

Søk Norsk Lyspris 2020

Norsk Lyspris er den gjeveste hedersutmerkelse for lysdesign og belysningsprodukter i Norge.

Belysningen eller produktet skal bidra til å fremheve bygningens arkitektur, understøtte bygningens bruk og menneskers trivsel og velvære.

Den årlige tildelingen av Norsk Lyspris og diplomer løfter frem noen av de beste innen norske lysprosjekter og -produkter fra de siste to årene. Norsk Lyspris er viktig i kommunikasjonen med omverden for å synliggjøre hva gode lysprosjekter og -produkter gir av merverdi. Norsk Lyspris legger standarden for hva som er et godt lysprosjekt, hvor det tverrfaglige samarbeidet er avgjørende for sluttresultatet. Slik er Norsk Lyspris med på å styrke belysningens rolle i utformingen av morgendagens Norge.

– Å motta Norsk Lyspris er en høyt ettertraktet hedersutmerkelse som gir mye positiv oppmerksomhet for alle aktører i prosjektet, sier Katia Valerie Banoun, daglig leder i Lyskultur.

Vinnere av Norsk Lyspris blir dessuten nominert videre til kåring av Nordisk Lyspris, som arrangeres i samarbeid med de fire andre belysningsorganisasjonene i Norden, annet hvert år.

– Vi oppfordrer både de med små og store prosjekter å søke Norsk Lyspris 2020. Prisen deles ut innen fem kategorier under Lysets Dag 11. november på DOGA. Søknadsfrist er 15. September og vi gleder oss til å se ditt bidrag, sier Banoun.

Norsk lyspris kåres i kategoriene "Beste utendørsprosjekt", "Beste innendørsprosjekt", "Beste produkt eller tekniske løsning", "Norsk lyspris - UNG" og "Åpen klasse".

Søknadsfrist 15.september.

Gå til søknaden her

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring