Foto: Vartdal Plast
Publisert: 24.11.2022 

Paroc og Vartdal Plast etablerer samarbeid om salg og distribusjon av steinullprodukter for det norske markedet

Paroc og Vartdal Plast går sammen om å levere komplette løsninger for steinull, og steinull i kombinasjon med EPS.

Paroc® er en kjent merkevare innenfor brannsikker steinullisolasjon og ønsker, i tillegg til distribusjon av andre produkter, å ytterligere forsterke satsningen inn mot det norske tak-markedet. Vartdal Plast er blant de ledende produsentene av EPS-isolasjon i Norge, og har de siste årene blitt en betydelig aktør inn mot tak-markedet.

Både OC Paroc og Vartdal Plast ønsker å levere løsninger som er optimale for kundene, både når det gjelder kvalitet og logistikk. Med kortreist steinull og EPS, fokus på kvalitetsløsninger, sømløs logistikk og god kompetanse i begge selskap, har begge aktørene stor tro på at dette vil bli et fruktbart og godt samarbeid som vil komme kundene til gode.

– Ved å samarbeide med Vartdal Plast får vi tilgang til deres gode kompetanse og logistikk, noe som vil kunne skape gode synergieffekter for begge selskap og for kundene, sier Geir Melby, Country Manager i Paroc AB Norge.

– Gjennom samarbeidet vil vi ha mye kortere transportvei for steinullproduktene vi leverer, noe som åpenbart er viktig i et miljøperspektiv. Vi har de siste årene investert mye i bemanning og logistikk for å være en foretrukken leverandør til våre kunder, og med Paroc med på laget har vi stor tro på at disse investeringene vil komme til sin rett, sier Mounir El'Mourabit, Markeds- og innkjøpssjef i Vartdal Plast.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring