Terje Bøe som er CEO i Spilka og Marianne Slettedal KAM i Spilka. Foto: Spilka
Publisert: 17.06.2024 

Kunngjør strategisk partnerskap

Spilka og Roto Frank kunngjør i dag et nytt strategisk partnerskap som skal kombinere selskapenes styrker for å gi mer verdi til kundene.

Avtalen, som ble formalisert 14. juni 2024, markerer starten på et samarbeid der selskapene skal bruke sine unike evner for å skape synergier på nøkkelområder som teknologiutvikling, markedsutvidelse, forskning og utvikling. I første omgang gjelder dette en distribusjonsavtale der Spilka blir distributør av utvalgte produkter fra Roto Frank i det norske og svenske markedet.

Hovedpunkter i partnerskapet:

  1. Omfattende produktportefølje: Partnerskapet skal dra nytte av begge selskapenes styrker for å tilby et omfattende utvalg av systemløsninger til vindu. Kundene kan forvente en utvidet produktportefølje som kombinerer presisjonsteknikk fra Spilka med Roto Frank sin banebrytende teknologi.
  2. Kundefokus: Begge selskapene er opptatt av å sette kunden først. Partnerskapet vil fokusere på å tilby utmerket service og støtte, med effektive bestillingsprosesser, god logistikk og responsiv kundeservice.
  3. Bærekraftinitiativer: Partnerskapet vil prioritere miljøvennlige praksiser i produksjon og emballasje. Ved å tilpasse seg de nyeste miljøstandardene, har Spilka og Roto Frank som mål å bidra til en grønnere fremtid.

I en felles uttalelse uttrykte administrerende direktører i Spilka og Roto Frank sin entusiasme for partnerskapet. De fremhevet de delte verdiene og styrkene som vil gjøre dette samarbeidet vellykket. Dette partnerskapet betyr en forpliktelse til kvalitet, innovasjon og kundetilfredshet, og posisjonerer Spilka og Roto Frank som ledende leverandører av moderne vindusbeslag i det markedet.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring