Foto: Signify
Publisert: 20.11.2023 

Fremskynder overgangen til energieffektiv belysning

Signify er i teten når det gjelder overgangen til energieffektiv belysning og hjelper både kommuner og firmaer med å redusere energiforbruket. Dette gjøres ved å erstatte konvensjonelle lyskilder med de nye Philips MASTER LED SON-T UltraEfficient (UE). I tillegg utvider Signify utvalget av UltraEfficient LED med den dimbare MASTER LEDbulb UE og A-class Master LEDspot UE.

De nye produktene er energimerket med 'A' i henhold til EUs Ecodesign og den helt nye EL-reguleringen. Disse nye A-merkede lyskildene, spottene og lampene, reduserer energiforbruket med minst 43 prosent sammenlignet med standard alternative produkter med samme lysytelse.

Bærekraft med rask avkastning på investeringen

De nye Philips MASTER LED SON-T UE-lyskildene er de første A-klasse LED SON-T med en fargetemperatur på 4000 K i Europa1. De nye lyskildene har samme utseende, følelse og lysfordeling som konvensjonelle lyskilder, og kan enkelt ettermonteres i eksisterende SON-T-armaturer. Når du oppgraderer fra konvensjonelle HID-lyskilder, kan du tjene inn hele investeringen på 2,3 år. Ved å erstatte 100 enheter med 100 W konvensjonelle HID-lyskilder med 42,8 W A-klasse LED SON-T, kan du spare 83 850 kroner per år. Disse E27/E40- lyskildene gir lys i alle retninger, kan ikke dimmes og har en lysytelse på mellom 4 000 lm og 9 000 lm.

 Flere gode grunner til å foreta en oppgradering

De nye A-class MASTER LED-lyskilder UE og A-class MASTER LEDspots UE GU10 bruker minst 45 prosent mindre energi sammenlignet med standard LED-alternativer, og har minst 3 ganger så lang levetid. I tillegg er A-class MASTER LEDspots UE nå dimbare, noe som gjør det mulig å tilpasse lysopplevelsen.

– Med lanseringen av disse nyhetene i vårt UltraEfficient-utvalg, fortsetter Signify å drive overgangen fra konvensjonell belysning til mer effektiv LED-belysning, sier Michael Rombouts, Business Leader LED Lamps & Luminaires.

– Vi ønsker å gjøre det enklere for kundene å implementere innovative, verdiskapende belysningsløsninger som hjelper å redusere energiforbruket raskt og effektivt.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring