Foto: BMI
Emner
Publisert
08.jan.2020

BMI forlenger garantien på sine beste ståltakpanner

BMIs ståltakpanner vil fra 2020 være kjent som BMI AeroDek. Med det nye navnet følger enda flere muligheter for kunden og en av markedets beste garantiordninger.

I flere år har BMI produsert ståltakpanner på lisens. Ståltakpanner fra BMI dekker allerede tusenvis av norske hustak. Fra 2020 vil det populære takproduktet være kjent som BMI AeroDek.

– Vi har lenge ønsket mer kontroll i forbedringen og videreutviklingen av ståltakpannene, spesielt i et klima som stadig blir våtere. Det får vi med et egeneid produkt som BMI AeroDek, sier Andreas Fritzsønn, administrerende direktør i BMI (tidligere Zanda, Monier og Icopal).

I et våtere klima er boligen utsatt for vannskader. Forsikringen dekker derimot ikke en vannlekkasje utenfra, som vannlekkasje gjennom taket. Antall registrerte vannskader utenfra var ifølge Finans Norge 36 855 i 2018 og 2019. Til sammenligning var tallet 19 194 i 2008 og 2009.

– Dette er da nesten en fordobling på ti år. BMI AeroDek er testet og utviklet for å stå imot et barskt og vått klima, og er markedets mest fleksible system for de som ønsker tette og pene tak i værutsatte områder. Vi skal forsterke oss som den ledende aktøren i Europa på ståltakpanner.

BMI AeroDek finnes i ulike design og prisklasser. Fellestrekket er at de benytter en egenutviklet kombinasjon av galvanisering og akrylbelegg/pulverlakk for å beskytte stålet fra korrosjon i flere generasjoner.

– Vi er svært stolte av å presentere to produkter med 40 års garanti i Pluss-kategorien. Det er en av markedets beste garantiordninger, forteller Fritzsønn.

Det er AeroDek Tradition Plus og AeroDek Robust Plus som får utvidet garantien under nytt navn.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring