Foto: Helly Hansen
Publisert: 24.04.2023 

Vårens arbeidsklær fra Helly Hansen Workwear er designet for og av kvinner

Helly Hansen Work Wear utvider deres prisvinnende BRZ-konsept med nye Luna- og Chelsea Evolution-pla

BRZ ble først lansert våren/sommeren 2022, og er designet for å gi klimaregulerende komfort og anvendelighet. Plaggene er laget med lette materialer og mekanisk ventilasjon. De er utviklet med innsikt fra profesjonelle arbeidere, som uttrykte et behov for lettere arbeidstøy for varmere forhold, uten at det går på bekostning av komfort og trygghet, og Helly Hansen utvider nå kolleksjonene med nye Luna BRZ Construction Pant, Luna BRZ Work Pant, og Luna BRZ Cargo Pant, i tillegg til Chelsea Evolution BRZ Work Pant og Chelsea Evolution BRZ Cargo Pant.

Luna-kolleksjonen er designet for kvinner, av kvinner, og har en kvinnespesifikk passform, mens Chelsea Evolution-produktene legger vekt på stil og funksjonalitet for moderne arbeidere. Samtlige nye bukser er laget med et lett, fireveis-stretchstoff og et tilpasset midjebånd for økt komfort. Den nye buksen kommer også med en bred beltehempe på ryggen for ekstra stabilitet og styrke, i tillegg til bøyelige knær for optimal bevegelighet, mekanisk ventilasjon for justerbar pusteevne, og refleksdetaljer for synlighet og trygghet. Bunnen av alle buksene er også justerbare for en spesialtilpasset passform og lengde for å passe alle kroppstyper, noe som gjør buksen enda mer anvendelig og funksjonell for arbeidere.

Oppgraderer skokonseptene med resirkulerte materialer og forbedret komfort

Samtlige av de nye Chelsea Evolution 2.0- og Luna 2.0-modellene kommer med EVA-materiale i midtsålen som gir en energiretur på 50 prosent. EVA er standard innen løpesko, men unikt innen sikkerhetssko, og gir best mulig komfort, noe som gjør skoene ideelle for arbeidere som står mange timer om dagen. For ytterligere komfort er alle modellene laget med en lett, pustende OrthoLite® X25 Hybrid™-såle, som gir bedre demping. Den nye sålen er også produsert med 20prosent øko-innhold, nærmere bestemt 5 prosent resirkulert gummi og 15 prosent skumrester fra produksjon. Med et fokus på å bruke mer bærekraftige materialer er tekstilene som brukes i de nye skoene også laget med minimum 50 prosent resirkulert materiale.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring