Produktdirektør i Cramo, Roy Lund er svært fornøyd med ny rekord. Produktdirektør i Cramo, Roy Lund er svært fornøyd med ny rekord. Foto: Cramo
Publisert
10.jan.2022

Rekordhøye investeringer hos Cramo

For andre år på rad kan utleieselskapet Cramo melde om investeringsrekord i maskiner og utstyr.

– Det er gøy å kunne si at vi dobler ekspansjonsinvesteringene for andre år på rad. Ikke bare fikk vi inn rekordmye nytt utstyr i 2021, men det kommer altså enda mer i 2022, og det kommer kundene til gode, forteller produktdirektør Roy Lund.

– I 2021 fikk vi inn byggmaskiner i alle kategorier, flere hundre nye brakker og letthus og over 600 lifter, heiser og teleskoptrucker. Det meste av dette utstyret er allerede ute hos kunder, og vi har fått mye gode tilbakemeldinger.

Og i år blir det enda mer! Blant annet har Cramo allerede bestilt flere tusen byggmaskiner, over 500 lifter, over 120 anleggsmaskiner og flere hundre TEK17 brakker, letthus, containere og toalettkabiner.

Cramo fortsetter å investere i utslippsfrie maskiner for å hjelpe kunder som har krav om fossilfri og utslippsfri bygg-/anleggsplass. Blant annet kommer elektriske minigravere, hjullastere, dumpere, teleskoptrucker og lifter. Alle Cramos dieseldrevne maskiner og varmeaggregater kan også driftes med fossilfri diesel.

– Med alt dette utstyret er vi bedre rustet for å hjelpe både små og store kunder, og vi gleder oss til fortsettelsen av 2022, avslutter Roy Lund.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring