Foto: Eaton
Publisert: 11.mai.2022 

Presenterer ambisiøs satsning for å gjøre bygg om til mini-kraftverk på Eliaden 2022

Energistyringsselskapet Eaton vil på Eliaden 2022 presentere sin «Buildings as a Grid»-satsning – et initiativ som handler om å knytte bygg tettere sammen med strømnett og optimalisere egen energiproduksjon og styring.

Eliaden 2022 arrangeres 31. mai til 2. juni på en av Norges største fagmesser, Nova Spektrum i Lillestrøm.

En av fagmessens største utstillere, energistyringsselskapet Eaton, vil på sin stand fortelle om og demonstrere sin ambisiøse «Buildings as a Grid»-satsning, som består av tjenester, programvare og maskinvare som legger til rette for innovativ energistyring i bygg.

Illustrasjon: Eaton

– Building as a Grid-satsningen er en helthetlig tilnærming for å hjelpe eiere av bygg med å ta i bruk fremtidsrettede energiløsninger og systemer. Fremover vil bygg i enda større grad gå fra å kun hente energi fra nettet, til å bli viktige energiprodusenter som kan støtte og samhandle med strømnettet. Vår lagring- og styringsteknologi har en nøkkelrolle i denne utviklingen, som både kan redusere behovet for investeringer i kraftnettet, motivere til mer fornybarproduksjon og bidra til å styrke nettets robusthet, sier Jon Helsingeng, som leder Eaton i Norge.

– Vi gleder oss til å treffe nye og kjente i bransjen igjen, og fortelle mer om vår nyeste teknologi og mulighetene det skaper for elektrobransjen, avslutter Helsingeng.

I tillegg til å ha fokus på fremtidsrettet energistyring i bygg, vil Eaton fortelle og vise hvordan trådløs smarthusteknologi brukes i grunninstallasjoner i nye boliger, samt el-sikkerhetsløsninger som nye boligskap, UPSer og nødlys.

På standen vil det være konkurranser med flotte premier, mat og drikke.

Eaton har stand D02-11.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur