Paal Skaalsvik blir Konserndirektør Eiendom i Nordvik Gruppen AS. Foto: Nordvik Gruppen AS
Publisert: 03.mai.2022 

Paal blir Konserndirektør Eiendom

Nordvik skalerer opp og etablerer eiendom som en ny divisjon i konsernet. Nå får Paal Skaalsvik (57) ny rolle som Konserndirektør Eiendom.

Nordvik Gruppen er et bil- og eiendomskonsern bestående av selskapene Nordvik AS, M Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS og Nordvik Eiendom AS. Eiendomsseksjonen driver med kjøp og salg, leie, drift og utvikling av eiendommer i Trøndelag, Nordland og Troms.

Egen divisjon for eiendom

Paal begynte i Nordvik i 1995 og har de siste 10 årene jobbet som eiendomssjef med ansvar for bedriftens eiendomsportefølje. Nå trer han inn i rollen som konserndirektør eiendom med mål om å styrke satsingen på området:

– Vi skalerer opp og etablerer eiendom som en egen divisjon i konsernet. Nordvik Eiendom har tidligere hatt sitt hovedfokus på eget behov i konsernet, nå ønsker vi å nå ut til et større marked, sier Paal. Han gleder seg til å ta fatt i sin nye rolle, og setter pris på å være en del av en bedrift som legger rette til kompetanseutvikling internt i organisasjonen.

Satser på miljø

Nordvik er miljøsertifisert etter den internasjonale ISO 14001-standarden som forplikter dem til et kontinuerlig miljøfokus. Hvert år jobber de med nye tiltak for å forbedre egne miljømål:

– Vi har i snitt gjennomført ett nytt byggeprosjekt i året de siste 15 årene. Samtidig har vi lagt betydelige ressurser i å oppgradere eksisterende bygningsmasse for å redusere energiforbruket.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur