Statsbyggs prosjektleder for Høyblokken i regjeringskvartalet, Geir Torsæter (tv), og informasjonsvert Terje Heggestad ønsker velkommen til det nye infosenteret i krysset Teatergata/Akersgata i Oslo. Foto: Statsbygg
Publisert: 02.des.2021 

Nytt infosenter for nytt regjeringskvartal

Rett overfor byggeplassen til det nye regjeringskvartalet åpner Statsbygg onsdag 1. desember et nytt informasjonssenter om byggeprosjektet.

Det nye informasjonssenteret ligger sentralt plassert på hjørnet i krysset Teatergata/Akersgata. På den andre siden av veien er byggeprosjektet i full gang.

– Her vil du kunne få informasjon og se filmer om det store byggeprosjektet som er i ferd med å reise seg midt i Oslo sentrum. Det er en fin utstilling som blant annet inneholder mange bilder og en stor og flott modell, forteller en av Statsbyggs informasjonsverter, Terje Heggestad.

Informasjonssenteret er åpnet hverdager fra 12.00 til 16.00.

– Du er hjertelig velkommen! Det det er bare å komme innom uavhengig om besøket er planlagt eller spontant, og det er bare å bruke akkurat så lang tid som du ønsker. Er det større grupper, ber vi om at man meddeler besøket på forhånd, da det kan være mulig med et tilpasset opplegg, sier Heggestad.

Byggingen av det nye regjeringskvartalet er planlagt å foregå på hele 20-tallet. For tiden er Statsbygg godt i gang med byggetrinn 1 som blant annet inneholder rehabilitering av Høyblokken og bygningen av kjeller, A-blokken og D-blokken.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring