Foto: OBOS
Publisert: 05.11.2020 

Ny sjef for Construction City

Hege Hatlemark er ansatt som ny daglig leder for Construction City Eiendom.

Hun kommer fra Selvaag Eiendom hvor hun i dag er Innovasjons- og kommunikasjonsdirektør.
I over 20 år har hun jobbet seg gjennom hele verdikjeden i eiendomsbransjen fra forvaltning, marked, kommunikasjon og utleie, til by- og forretningsutvikling.

Innovasjonsklyngen Construction City skal være en drivkraft for samhandling og nye løsninger i bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen. Nå skal noen av de tyngste aktørene i eiendomsnæringen samles under ett tak. 100.000 kvadratmeter, tilsvarende 12 fotballbaner, skal fylles med landets mest nytenkende, innovative og fremtidsrettede aktører. OBOS, AF Gruppen og Betongmast er partnere, og med seg har de 78 medlemmer innen akademia, gründerbedrifter, bygg og anlegg og teknologi.

– Jeg ser fram til å bidra til at Construction City blir et av verdens fremste kompetansesentre for bygg, anlegg og eiendom, og har en klar formening om at fremtidens konkurransefortrinn er samarbeid. Utfordringer vi står ovenfor løses ikke av ett selskap alene, men av flere sammen. Det å være med på å bygge fremtidens samhandlingsarena er et viktig initiativ som jeg gleder meg til å realisere sammen med kollegaer og samarbeidspartnere, sier Hatlemark.

I tillegg til å lede Construction City Eiendom vil Hege inngå i ledergruppen i OBOS Eiendom.

– OBOS er en av landets beste samfunnsbyggere, et selskap som ser fremover og viser stor vilje til innsats i forhold til bærekraft, innovasjon og samfunnsansvar, sier hun.

Nils Bøhler, styreleder i Construction City eiendom og konserndirektør for OBOS Eiendom er også fornøyd:

– Jeg er svært glad for at Hege har tatt utfordringene med å lede et av Oslo største byggeprosjekter. Vi har en visjon om at dette blir et hjem for byggenæringen hvor vi får til et bransjeløft på samarbeid, innovasjon og være et utstillingsvindu for en viktig bransje. Hege, med sin brede erfaring på alle områder innen utleie, drift, eiendom og utvikling vil være den rette person til å lede gjennomføringen av prosjektet og fylle det med innhold, sier Bøhler.

Hege Hatlemark starter i den nye stillingen 1. januar 2021.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring