Emner
Publisert
08.mar.2019

Nytt og trendy hotellkonsept på Økern Portal

– Vi ønsker Norges første Radisson RED-hotell velkommen til Økern Portal, sier eiendomssjef Richard Groven i Oslo Pensjonsforsikring (OPF).

Eiendommen er OPFs største eiendomsutviklingsprosjekt, og vil stå ferdig i 2021/22. Med sine rundt 80.000 kvadratmeter vil Økern Portal bli et viktig landemerke på Økern. Eiendommen vil, i tillegg til fleksible kontorer og hotell, huse et variert bespisnings- og servicetilbud. Telia og Get er første leietaker inn i kontordelen. 

Hotellbygget vil få et internasjonalt uttrykk og ha 224 rom samt konferansefasiliteter som alle vil få spennende løsninger og særpreg. Hotellet vil få en skybar inspirert av europeiske storbyer med 360-graders utsikt over Oslo. Økern Portal vil også få parsellhager og løpebane på taket.   

Urbant og utradisjonelt

Executive Vice President og Chief Developement Officer i Radisson Hotel Group, Elie Younes, mener at Radisson RED-konseptet vil passe godt inn i det nyskapende bygget på Økern.

– Vi er veldig glade for å åpne vårt første Radisson RED-hotell i Norge, hvor vi kan tilby gjester et modig og lekent hotellkonsept i et «up and coming»-område i Oslo. Det er veldig spennende å være en del av dette prosjektet, sier Younes.

Radisson RED er et forholdsvis nytt og innovativt hotellkonsept som tilbyr en leken vri på det konvensjonelle. Her kan gjestene forvente seg utradisjonelle hotellopplevelser, med det siste innen teknologi, innovasjon, bærekraftighet og personlige gjesteopplevelser. Foreløpig fins det bare en håndfull hoteller i verden under denne merkevaren.

Norlandia Hotel Group skal drifte hotellet på vegne av Radisson.

Tilbud til jobbreisende og turister

Radisson RED blir ikke bare et godt tilskudd til Økern Portal, men for hele byområdet som er under utvikling i Hovinbyen.

Virksomheter som har kontorer i bygget vil kunne gi tilreisende et toppmoderne overnattingstilbud vegg i vegg, og gjestene vil kunne ta del i det uformelle bymiljøet som skapes i Økern Portal, med kafeer og restauranter. Samtidig er det kort forbindelse til Oslo sentrum via t-bane, og god kommunikasjon til Oslo lufthavn Gardermoen.

– Gjester ved hotellet vil ha kort vei til møter og konferanser, samtidig som alt man trenger for en hyggelig ettermiddag og kveld er utenfor døren. Ønsker man å se mer av Oslo, er veien kort til kollektivtrafikk og byens turistattraksjoner. Hotellet vil passe både for de som er på jobbreise og turister, sier eiendomssjefen i OPF. 

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring