Lars Petter Gamlem. Foto: NCC
Publisert: 05.12.2023 

Lars Petter Gamlem er ny leder i NCC Building Norway

Lars Petter Gamlem er i dag avdelingsleder for NCCs avdeling i Midt-Norge, en rolle han har hatt siden 2015. Han er utdannet sivilingeniør, Master of Science and Technology, fra NTNU.

– Jeg er svært glad for at Lars Petter Gamlem har takket ja til å overta som leder av divisjon Building Norge. Gjennom mer enn 18 år i NCC har han opparbeidet en solid erfaring og han har demonstrert svært gode lederegenskaper. Gjennom hans lederskap har avdelingen i Midt-Norge bygget opp svært gode kunderelasjoner og leverer høy kvalitet i sine prosjekter, sier Head of Building Nordics, Catarina Molén-Runnäs. 

Lars Petter Gamlem startet i NCC i 2005 som planlegger og assisterende anleggsleder på Nye Ahus, og har hatt flere roller som både anleggsleder og prosjektleder. Før han tok over som avdelingsleder for NCCs avdeling i Midt-Norge ledet han gjennom flere år NCCs markeds- og prosjektutviklingsarbeid i regionen. 

– Jeg takker for tilliten og ser frem til å arbeide med den videre utviklingen av divisjonen. Vi har gode planer for veien videre og svært dyktige medarbeidere. Over tid har vi jobbet målrettet med kunnskapsdeling på tvers av avdelingene i Norge, og ved å bruke hele den nordiske ekspertisen i NCC har vi vunnet en rekke spennende prosjekter, sier Lars Petter Gamlem. 

Lars Petter Gamlem tiltrådte stillingen som Head of division, Building Norway med virkning fra 1. desember i år.

Blant prosjektene NCC Building Norway gjennomfører er Stovner bad, Bentsebrua skole, Brenneriveien studentboliger, kontorbygget Valle Vision i Oslo, samt Ny Sikkerhetspsykiatri på Ila i Bærum, Sarpsborg bibliotek, Hokksund renseanlegg, Tønsberg tinghus, og Granåsen fotballhall og kontorbygget Teknostallen i Trondheim.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring