Foto: TOOLS
Publisert: 25.03.2024 

Hørselvern med lydkvalitet som matcher dedikerte hodetelefoner?

Er du på utkikk etter en oppgradering av ditt hørselvern, med lydkvalitet på linje med dedikerte hodetelefoner?

Har du noen gang ønsket å beholde musikken på ørene, men samtidig trenger å beskytte hørselen din? Hellberg har det siste året utviklet en modell som forbedrer lydkvaliteten og har flere oppgraderinger sammenlignet med de andre modellene i sin Xstream-serie.

Dette forteller Eric Issa fra Hellberg. Den svenske produsenten har produsert hørselvern og ansiktsbeskyttelse siden 1962, noe som garanterer velprøvd kvalitet og brukervennlighet. Hellberg har også vært pionerer innen ny teknologi for å øke sikkerheten.

Et godt hørselvern skal kunne brukes hele arbeidsdagen. Dette handler ikke bare om komfort, men også om kvaliteten på samtalelyden og evnen til å skille kommunikasjon fra støy, forklarer Eric.

Høydefinisjon tale

I tillegg til forbedret lydkvalitet ved streaming, har Xstream MP bedre talekvalitet via den medfølgende boom-mikrofonen. Dette betyr at den du snakker med over telefonen vil kunne forstå deg bedre, da din stemme skiller seg ut fra støyende omgivelser.

HD-tale er en bredbåndsteknologi der et bredere frekvensspekter av tale gjenkjennes, uten å påvirke støydempingen. Med Xstream MP kan du derfor ta telefonsamtaler der du arbeider, uten å måtte flytte deg til et roligere sted.

En god aktiv lytting-funksjon, eller omgivelseslyd, er viktig for sikkerheten. Det er viktig at advarsler og meldinger kommer tydelig frem, mens støyen dempes. Dette reduserer behovet for å ta av hørselvernet, noe mange har en tendens til å gjøre.

– Dette handler ikke bare om risikoen for hørselsskade ved et plutselig høyt smell. Hvis hørselvernet er av i en halv time i løpet av en åtte timers arbeidsdag, betyr det at du kan ha brukt opp halvparten av støykvoten for dagen, sier Eric.

25–30 ekstra timer med batteritid

Hørselen fungerer slik at den totale mengden støy i løpet av en dag er kritisk. Det kan sammenlignes med å helle vann i et glass: hvis det blir for mye vann, vil det renne over – det samme skjer med hørselen hvis det blir for mye støy. Om natten hviler ørene og "tømmer glasset" før neste dag.

– Alle de teknologiske løsningene bidrar til å beskytte hørselen mer effektivt, noe som gir økt trivsel og sikkerhet på arbeidsplassen, understreker Eric.

En annen fordel, er muligheten til å koble til to enheter samtidig ved hjelp av Multi-Point Bluetooth-teknologi. Dette er spesielt nyttig for de som har både en jobb- og privattelefon. Etter lanseringen i fjor, har vi fått mange positive tilbakemeldinger angående batteritiden til MP. Mens for eksempel Extreme LD har en batteritid på 50 timer, varer MP-modellen hele 80 timer.

Hellberg Xtreme MP leveres med oppladbart batteri og USB-kabel, slik at du kan lade den opp i bilen. Hurtiglading på 3 timer og batterisparefunksjon er blant funksjonene den deler med de andre Xstream-modellene, som også er en del av TOOLS' sortiment.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring