Foto: Nordic BIM Group Norge
Emner
Publisert
14.jan.2022

Graphisoft Norge blir Nordic BIM Group Norge

Graphisoft Norge, norsk forhandler av Archicad, ArchiFrame, Twinview, Solibri og BIM- og PropTech-produkter blir Nordic BIM Group Norge.

Det norske selskapet har slått seg sammen med Nolliplan i Sverige og M.A.D i Finland. Sammen har de dannet det nordiske selskapet Nordic BIM Group. Selskapene har markedsledende posisjoner i sine respektive markeder i distribusjon av ledende BIM-verktøy og PropTech-produkter.

– Det er stor stas å endelig kunne presentere vårt nye navn og visuelle profil til markedet. Dette har vi jobbet med i lengre tid og vi gleder oss over å ta fatt på den nye reisen sammen med kundene og samarbeidspartnerne våre”, sier Kristoffer Sandbu, daglig leder i Nordic BIM Group Norge.

Nordic BIM Group er et programvare- og konsulentselskap som spesialiserer seg på å gi virksomheter et digitalt fortrinn ved å tilpasse BIM- og PropTech-verktøy til nordiske markedsforhold med norsktilpassede løsninger.

Selskapet har som visjon å være en betydelig bidragsyter til en bærekraftig bygg- og eiendomsbransje. Med over 30 års ekspertise og lokal markedskunnskap, fortsetter selskapet mot et felles mål om å realisere det fulle potensialet til digitalisering i alle stadier av verdikjeden for det bygde miljøet.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring