Illustrasjon: Drammen Helsepark AS
Publisert: 18.jul.2022 

Drammen Helsepark skal styrke laget

Drammen Helsepark AS skal styrke laget. Administrerende direktør Gøril Bergh lyser nå ut ledige stillinger. – En unik og spennende mulighet, sier Bergh.

Drammen Helsepark er på gang. Grunnarbeidene på tomta startet sist årsskiftet. Nylig signerte Bergh utleiekontrakt med Norlandia som åpner nytt hotell i helseparken med 220 rom i 2025. Der kommer også en stor kurs og konferanseavdeling og restaurant.

Administrerende direktør Gøril Bergh er på søk de beste hodene som vil være med å utvikle helseparken. Foto: Jørn Grønlund

Helseparken danner ny bydel sammen med det nye sykehuset i Drammen. Alt i alt skal det bygges syv næringsbygg på cirka 98.000 kvadratmeter inkludert parkeringskjeller.

– Vi ser etter kandidater som trives med stort ansvar. I første omgang skal vi ha på plass prosjektledere som får ansvar for å utvikle planlagte bygg frem til overlevering til leietakere, sier Bergh.

Bygger organisasjon

Bergh tok over som administrerende direktør i Drammen Helsepark 1. mars 2021. Med seg har hun utbyggingsdirektør Jon Chr. Simenstad. Nå skal organisasjonen utvikles.

– Vi har store ambisjoner. Utbyggingen av helseparken planlegges i ulike byggetrinn. I 2025 åpnes første byggetrinn. Det er alene på over 40.000 kvadratmeter. Nå trenger vi flere ansatte for å realisere utbyggingen og visjonen, sier Bergh.

Visjonen er å etablere Europas mest komplette helse- og omsorgsklynge for utdanning, forskning, behandling og næringsutvikling.

Drammens kuleste

Drammen Helsepark er eiendomsutvikling, men også næringsutvikling.

– Nå skal planene realiseres. Det betyr at vi også skal bidra til å bygge opp om helsenæringen i regionen. Det innebærer blant annet eiendomsutvikling i skreddersøm, særlig for alle som har pasienten i sentrum og bedrifter som støtter opp under det som skjer i sykehuset og i helseparken, sier Bergh.

En markedsdirektør er allerede ansatt og vil tiltre stillingen i november. For å rekruttere prosjektledere har Bergh engasjert drammensbedriften AWN for å sette stor fart på rekrutteringen.

– Vi har funnet et veldig kompetent miljø vi her jobber sammen med. For oss er det viktig å rekruttere de beste hodene, som brenner for eiendomsutvikling og som vil være med oss på å utvikle helsenæringen, sier Bergh.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring