Fra venstre: Salgs- og markedssjef i Byggeriet Helle Pernille Watten Sørensen, daglig leder Sjur H. Rørlien, og Byggeriets kjededirektør Morten Furseth. Foto: Kilian Munch /The Event
Publisert: 06.02.2024 

Byggeriet har kåret årets forhandler

Johs E. Øvsthus AS i Voss gikk til topp under årskonferansen til byggevarekjeden Byggeriet.

– 2023 har vore eit krevande år både for oss og byggebransjen. Derfor var det overraskande, og ekstra kjekt, å vinne denne prisen i år! Det er ein fin anerkjennelse å få som avslutning på 2023, ein motivasjon inn i 2024 – og ikkje minst ein velfortjent ros til alle mine kollegaer som står på kvar dag for bedrifta, sier daglig leder, Sjur Hermann Rørlien.

– Gratulerer så mye til Øvsthus som årets beste Byggeriet-forhandler. De har prestert godt over mange år, og spesielt i det krevende året vi har lagt bak oss. De utmerker seg med sin sterke fagkompetanse innenfor både bygg og byggevare, og er svært gode ambassadører for kjeden, sier Morten Furseth er kjededirektør i Byggeriet.

Årskonferansen til Byggeriet ble holdt i Lillestrøm utenfor Oslo. Under arrangementet var det blant annet fagseminar, messe og prisutdeling.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring