Illustrasjon: Taugbøl Eiendom ANS
Publisert: 14.01.2021 

Kjøper eiendom på Majorstua i Oslo

NCC Property Development og Arctic Real Estate Development kjøper eiendommen Fritjof Nansens vei 2 på Majorstua i Oslo.

Eiendommen er en kombinasjon av kontorlokaler og handel/servicenæring på gateplan og har med sin sentrale beliggenhet et stort utviklingspotensial. Selger er Taugbøl Eiendom ANS.

– NCC er svært fornøyd med å få kjøpt en så sentral utviklingseiendom som Fridtjof Nansens vei 2.  Kjøpet av eiendommen passer godt inn i vår strategi om å kjøpe og utvikle eiendom med sentral og riktig beliggenhet i partnerskap med andre dyktige aktører, som Arctic Real Estate Development, sier Thomas Dahle, adm. dir. i NCC Property Development.

Avtalen ble signert rett før jul. NCC skal nå videreutvikle eiendommen og ser nå på mulighetene eiendommen gir.

NCC er godt kjent i området og har tidligere blant annet gjennomført byggingen av KPMG-bygget på Majorstua. Fritjof Nansens vei 2 er ikke av samme størrelse, men Dahle er likevel ivrig med å komme i gang med prosjektet.

– Vi ser frem til et spennende utviklingsarbeid og ser frem til å komme i gang med prosjektet, sier han.CBRE har vært selgers rådgiver i prosessen. Advokatfirmaet Ræder var juridisk rådgiver for selger, mens Advokatfirmaet Schjødt var kjøpers juridiske rådgiver.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring