Viken Fiber flytter inn i nytt hovedkontor og har signert leieavtale med Entra for kontorlokaler på Papirbredden i Drammen. Foto: Entra/nyebilder.no
Publisert: 29.03.2023 

Viken Fiber signerer med Entra i Drammen – flytter inn i nytt hovedkontor

Viken Fiber har signert en ny leieavtale med Entra for leie av kontorlokaler i Grønland 53 på Papirbredden i Drammen. Avtalen medfører at fiberselskapet flytter sitt hovedkontor til et miljøvennlig bygg som er tilrettelagt for de nye kravene som bedrifter og medarbeidere stiller til kontoret.

Avtalen omfatter ca. 2000 kvadratmeter med kontorareal, og avtalen har en varighet på åtte år.

– Vi er glade for å ha inngått avtale med Entra som er en velrennomert eiendomsaktør, og vi ser frem til å flytte inn i lyse, fine og miljøvennlige kontorlokaler sentralt i Drammen, sier Anne Berit Rørlien, administrerende direktør i Viken Fiber.

Grønland 53 er et moderne kontorbygg på mer enn 11 000 kvadratmeter fra 2015. Eiendommen ble oppført med høye miljøkvaliteter etter standarder fra FutureBuilt som stiller strenge krav til arkitektonisk kvalitet, reduksjon av klimagasser og et lavt energiforbruk. Bygget er et passivhus med energiklasse A. LPO Arkitekter har tegnet bygget som kjennetegnes av en skrå fasadevegg i heldekkende glass og et stort atrium som slipper lys helt ned på bakkeplan fra 7. etasje. Dette skaper lyse og trivelige arbeidsplasser med god arealeffektivitet som er godt tilpasset de nye kravene som både bedrifter og arbeidstakere stiller til et moderne kontor.

– Arbeidshverdagen vår har endret seg over tid, og de nye lokalene er godt tilpasset behovene vi har for fleksibilitet og soner både for arbeidsro og samhandling. Vi gleder oss veldig til å komme på plass og føler oss trygge på at lokalene vil understøtte arbeidsformen i selskapet og bidra til god trivsel for medarbeiderne våre, sier Rørlien i Viken Fiber.

– Vi ønsker Viken Fiber hjertelig velkommen til oss i Entra! Vi er trygge på at de vil finne seg godt til rette i sitt nye hovedkontor i Grønland 53 og at kontorarealene dekker alle de ulike behovene til en moderne arbeidsplass som bedrifter etterspør i dag og for fremtiden, sier Halvor Helliesen, eiendomssjef for Entra i Drammen.

Området rundt Grønland og Union er et tidligere industriområde langs Drammenselva som har høstet mye positiv oppmerksomhet for transformasjonen til en ny og attraktiv bydel. Utviklingen av Papirbredden har skjedd i et tett og nært samarbeid mellom Drammen kommune og Entra gjennom selskapet Papirbredden Eiendom. Papirbredden Eiendom eies 40 prosent av Drammen kommune Eiendomsutvikling og 60 prosent av Entra. Det er Entra som drifter eiendommene.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring