Publisert
08.aug.2018

Storsatser i Norge

Limfabrikken vil bli markedsledende i Norden og trapper opp satsingen med miljøvennlige produkter for norske forhold. Historien om Dana Lim startet i Danmark 1929 da den unge Kai Leopold Hansen skulle lage noen stoler til sin mor. Fylt med nysgjerrighet og lyst lykkes han med å lage et lim med imponerende styrke. Øker kvaliteten I […]

Limfabrikken vil bli markedsledende i Norden og trapper opp satsingen med miljøvennlige produkter for norske forhold.

Historien om Dana Lim startet i Danmark 1929 da den unge Kai Leopold Hansen skulle lage noen stoler til sin mor. Fylt med nysgjerrighet og lyst lykkes han med å lage et lim med imponerende styrke.

Øker kvaliteten

I 2018 er suksesshistorien til Hansen fortsatt levende – Dana Lims produkter er perfekt tilpasset nordiske forhold og nå gjør man en storsatsning på det norske markedet.

Noen ting forandrer seg aldri. Bygge, reparere og forbedre har mennesket gjort til enhver tid, og det er ingenting som tyder på at vi ikke vil fortsette med det – tvert imot. Dana Lim har siden starten vunnet med å hele tiden optimalisere og utvikle produktene sine. Det holder ikke med at noe bare ‘’fungerer’’. Marketingsjef Rass Gottschalck forteller:

– Vi vet at vi har veldig gode produkter – det er det ingen tvil om. Men etterhvert som tiden går, betyr kvalitet langt mer enn det. Vi skal være i stand til å møte skiftende behov, og derfor passer vi på å jobbe tett med forhandlere og kunder. For eksempel så holder det ikke å ha produkter som fungerer godt så lenge man ikke lever opp til miljøkravene eller hvis produktene er vanskelige å bruke, sier Gottschalck.

Nye nordiske tider

Danmark er selvfølgelig en del av Norden, men det betyr ikke at Dana Lim kommer til å ‘’tenke dansk’’ nå som det er en storsatsning på det norske og nordiske markedet. Gottschalck forklarer:

– Det finnes store forskjeller mellom de nordiske landene – både når det gjelder klima og vår måte å kommunisere på. Norge er et langt land og vi er innforstått med at det finnes forskjellige behov fra Nord- til Sør-Norge. Vi har både produkter med UV-beskyttelse og produkter som er tilpasset til minus 30 grader. Håndverkere er vant til å jobbe under ulike forhold, og vi er stolte over å kunne tilby produkter som fungerer i all slags vær.

Miljø og god samvittighet

Å være lojale mot kundene sine innebærer at Dana Lim tilbyr funksjonelle produkter som er lette å jobbe med, i tillegg til å jobbe hardt for å produsere giftfrie og ufarlige produkter:

– Det er nok håndverkere som gjennom årene har fått varige mèn etter å ha stått og slitt med skadelige produkter. Når vi gjør en innsats for å redusere vår miljøpåvirkning er det først og fremst for deres skyld. Vi oppfyller en rekke miljøkriterier og alle produktene våre er nøye merket så det er klart og tydelig å se hva man jobber med. Dana Lim ønsker å møte fremtiden med en god samvittighet, oppsummerer Rass Gottschalck i Dana Lim.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring