Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet
Publisert: 14.03.2023 

Storebrand Eiendom til Bryn-Helsfyr-samarbeidet

Storebrand Eiendom melder seg inn i samarbeidet om kjennskaps- og omdømmebygging av Bryn og Helsfyr som stadig mer attraktive nærings- og boligområder.

Storebrand Eiendom er en av Nordens største eiendomsforvaltere med et samlet areal under forvaltning på ca. 1.700.000 kvm. Eiendomsporteføljen består blant annet av to eiendommer på til sammen 41.347 kvm i Bryn-Helsfyr-området.

Brynsalleen 6 på Bryn er en kontoreiendom på 19.183 kvm som er fullt utleid til Kripos, mens hotelleiendommen Innspurten 7 på Helsfyr, består av 22.164 kvm som huser Scandic Helsfyr. Hotellet ble nylig renovert og utvidet, og er nå kjedens største hotell i Norge med totalt 450 rom, à la carte-restaurant, bar, nye fellesområder og stor møteromskapasitet.

– Hele Bryn-Helsfyr-området har unik tilgjengelighet via offentlig kommunikasjon og er under utvikling til en mer levende og attraktiv del av byen. Ved å delta i samarbeidet vil vi bidra i den viktige jobben med å gjøre dette bedre kjent blant nøkkelinteressenter og resten av Oslos befolkning, sier Dag Tønder i Storebrand Eiendom.

- Brynsalleen 6 og Innspurten 7 er to attraktive eiendommer med virksomheter og mennesker som er viktige for aktiviteten og bylivet på Bryn og Helsfyr. Vi er glade for å få Storebrand Eiendom med på omdømmebyggingen, sier Stig Jensen i Bryn-Helsfyr-samarbeidet.

Øvrige deltakere i samarbeidet er Pecunia, Arctic, Skanska, Ferd, NCC PD, Nordr, Entra, Stor-Oslo Eiendom, Scala Eiendom, Maya, Gasmann Eiendom, Bertel O. Steen Eiendom, SAJA, Anvil, Bryn Eiendom og Bunde Eiendom.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring