Fra venstre: senior salgskonsulent, Aslak Fjeld Skorpen i Solibo og direktør region Nordland, John Torstein Hansen i HRP. Foto: Solibo
Publisert: 13.11.2023 

Solibo satser videre i Nordland

Solibo har den siste tiden rettet blikket mot Nordland og fått en rekke nye boligselskap i sin forvaltningsportefølje som består av 400 forvaltede sameier og borettslag. For å kunne levere byggeteknisk kompetanse til sine kunder i Nordland har Solibo inngått et samarbeid med HRP i Nordland, som har kontorer i Bodø, Narvik, Mo i Rana og på Myre.

Som en helhet i vår leveranse på forvaltning er det viktig for oss å kunne rådgi våre kunder på vedlikehold og vedlikeholdsplanlegging av bygningsmassen. Gjennom samarbeidet med HRP i Nordland, vil Solibo kunne levere en helhet på dette området.

Etterslep på vedlikehold av bygningsmassen kan føre til store og uventende kostnader for boligselskapet, som igjen kan gi utfordringer for styrets ansvar og ikke minst trivselen hos beboerne. Med en langsiktig og planmessig tilnærming til vedlikeholdet vil dette øke boligselskapets verdi, i tillegg til at man unngår uventende kostnader.

HRP som helhetlig leverandør

I samarbeid med Solibo leverer HRP kvalitets tjenester for å ivareta borettslag og sameiers behov i forbindelse med små eller store prosjekter. Det være seg bytting av tak og vinduer til større og mere kostbare prosjekt.

Med HRP på laget produseres det komplette tilstands­vurderinger og tilhørende vedlikeholdsplaner for kundens bygninger. HRP har medarbeidere med lang erfaring i bygge bransjen og tilbyr dessuten komplette tjenester ifm. anskaffelser, prosjektoppfølging og byggeledelse, herunder prosjektøkonomisk oppfølging av entreprenørører og andre leverandører.

Positive tilbakemelding og stor etterspørsel

Senior salgskonsulent i Solibo, Aslak Fjeld Skorpen, jobber tett med HRP i Bodø og Narvik mot potensielle og eksisterende kunder i området.

Tilbakemeldingene han får i møte med våre kunder er svært gode, og de aller fleste stiller seg veldig positivt til en ny utfordrer i markedet.

Helheten Solibo leverer innenfor forretningsførsel, juridiske tjenester og digitale verktøy for boligselskapene til en konkurransedyktig pris, blir svært godt mottatt under kundemøtene. Det lokale samarbeidet vi har etablert med HRP i området er avgjørende for å kunne levere den kvaliteten vi ønsker, sier Skorpen.

Veksten i Nordland går etter planen, og vi jobber nå med å få på plass forvaltningskonsulent i Bodø som skal støtte vår videre satsning, fortsetter Skorpen.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring