Foto: Serneke
Publisert: 03.mai.2022 

Serneke og Iver forlenger sitt lange samarbeid

Iver har inngått en ny flerårig avtale med byggkonsernet Serneke om levering av IT-driftstjenester. Serneke tilbyr komplette tjenester innen entreprise- og prosjektutvikling. Målet er å være det mest nytenkende, engasjerte og dynamiske selskapet i bransjen.

Iver og byggkonsernet Serneke har inngått en ny flerårig avtale som innebærer at Iver vil fortsette å være helhetsleverandør av IT-driftstjenester til Serneke. Ivers leveranse omfatter blant annet serverdrift, Office 365-tjenester, wifi-tjenester, klientadministrasjon og sikkerhetstjenester. Den nye avtalen er en forlengelse av et samarbeid som startet allerede i 2009.

– Etter et langt samarbeid velger vi nå å forlenge avtalen vår. Stadig raskere digitalisering i både Serneke og byggebransjen generelt krever en fleksibel, men også stabil infrastruktur, sier IT-sjef Niclas Ölander i Serneke.

– Vi er veldig glade for at et langt og vellykket samarbeid forlenges med nok en avtaleperiode. Vi har god innsikt i Sernekes behov og utfordringer, og vi skal fortsette å levere stabil, sikker og fleksibel IT-drift. Vårt ansvar som partner og helhetsleverandør av IT-tjenester omfatter å sikre at vi skaper riktige forutsetninger for Sernekes videre digitale transformasjon, sier Magnus Furmarker, VP Business Development i Iver.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur