Fra høyre: Jarle Berg Oksfjellelv (daglig leder Consto Dambygg), Robert Pletten (prosjektleder), Ragnvald Albretsen (styreleder Seabrokers), Thorbjørn Eng (styreleder Consto Dambygg), Ketil Solvik-Olsen (daglig leder Seabrokers Fundamentering). Foto: Seabrokers Fundamentering
Publisert: 15.07.2022 

Seabrokers Fundamentering AS kjøper fundamenteringsvirksomheten til Consto Dambygg AS

Seabrokers Fundamentering AS har inngått avtale med Consto Dambygg AS om kjøp av deres fundamenteringsvirksomhet. Seabrokers tilbyr arbeid til alle ansatte.

Seabrokers Fundamentering på Forus satser videre på anleggssektoren. Selskapet overtar nå fundamenteringsvirksomheten til Consto Dambygg AS, og utvider dermed sin maskinpark til også tilby KS-peling (kalksementpeling).

– Vi blir med denne en stadig mer komplett fundamenteringsaktør, og det har vært ønskelig for oss å tilby KS-peling som en del av vår portefølje. Vi er glade for at vi har kommet til enighet med Consto Dambygg, og at vi får med oss nye dyktige medarbeidere inn i Seabrokers Fundamentering, sier Ketil Solvik-Olsen, daglig leder i Seabrokers Fundamentering.

Solvik-Olsen tror markedet for KS-peling vil vokse fremover.

– Oppmerksomheten rundt utfordringer med kvikkleire er stor, og samfunnet vårt har dessverre mange hendelser hvor kvikkleire skaper alvorlige utfordringer for liv og eiendom. Dette må håndteres, og samfunnets vilje til å ta risiko går ned. Gjennom vår satsing nå ønsker å utvikle en solid norsk aktør som kan løse samfunnsoppgavene og bidra til mer oppmerksomhet og kunnskap rundt utfordringene.

Daglig leder Jarle Berg-Oksfjellelv sier Consto Dambygg sier de nå skal ha fullt fokus på utbygging og rehabilitering av kraft- og damanlegg.

– Vi målretter nå satsingen vår på å være en ledende aktør for vannkraftbransjen. Energisituasjonen i Norge og Europa tilsier at det er stort behov for dyktige leverandører som kan bidra både til å bygge nye kraftanlegg og oppgradere eksisterende anlegg slik at vi kan høste enda bedre fra naturens energiressurser. Vi er glade for at Seabrokers Fundamentering overtar våre dyktige folk og maskiner innen KS-peling, og tror denne avtalen vil styrke begge våre selskaper.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring