Kontoreiendommen Brynsengefaret 6 skal i løpet av 2024 oppgraderes og eiendommen planlegges miljøsertifisert med BREEAM In-Use til nivå «Excellent». Foto: Entra
Publisert: 08.02.2024 

Roche Norge fornyer leieavtale med Entra på Bryn

Bioteknologiselskapet Roche Norge har signert en ny leieavtale med Entra for kontorlokaler i Brynsengfaret 6. Eiendommens miljøprofil og nærhet til kollektivknutepunkt var viktige faktorer da Roche Norge valgte å fornye med Entra.

Avtalen omfatter leie av totalt 2450 kvadratmeter og har en varighet på fem år med virkning fra andre kvartal 2024. Brynsengfaret 6 ligger sentralt til på Bryn, cirka 50 meter fra Brynseng T-banestasjon. Fra kontoreiendommen er det få minutters gange til gode buss- og togforbindelser.

– For oss i Roche er det viktig å ha en god leieavtale med et tydelig klima- og miljøansvar. Det har vi funnet i avtalen med Entra, og vi er derfor veldig fornøyde med å fornye leiekontrakten vår. Umiddelbar nærhet til T-bane, buss og tog gjør Brynsengfaret ekstra attraktivt for oss og våre medarbeidere, sier Jakob Rosenkilde Butina, administrerende direktør i Roche Diagnostics Norge.

Foruten nærheten til gode kollektivmuligheter, ligger Brynsengfaret 6 rett ved Svartdalen og Alnaelva med rekreasjonsmuligheter og naturopplevelser.

– Brynsengfaret 6 har Bryns beste beliggenhet, og vi er glade for at Roche har valgt å bli værende hos oss også de neste fem årene, sier Kjetil Hoff, direktør for eiendomsforvaltning i Entra.

Brynsengefaret 6 skal i løpet av 2024 oppgraderes med blant annet nye fellesfasiliteter som personalrestaurant med en fantastisk utsikt, resepsjon, stort møteromssenter og treningsrom.  Kontorbygget planlegges miljøsertifisert med BREEAM In-Use til nivå «Excellent» etter oppgraderingen.

– Med de siste oppgraderingene tilpasser vi Brynsengfaret 6 for moderne virksomheter som ønsker fleksible og effektive arbeidsplasser. Et variert servicetilbud bidrar til å gi de ansatte og besøkende tilpassede tjenester. Oppgraderingene gjøres med høye miljømål, i tråd med både Entra og Roche sine bærekraftstrategier, sier Hoff.

Roche er en global pioner innen legemidler og diagnostikk som fremmer medisinsk vitenskap og forbedrer menneskers liv, og er anerkjent som et av de mest bærekraftige selskapene i helsesektoren av Dow Jones Sustainability Indices.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring