Ønsker velkommen til Optimera Proff Helsfyr. F.v: Erlend Gjelsvik (regiondir.), Joachim Guneriussen, Jon Henrik Antonsen, Trygve Johansen, Finn Ove Larsen, Christina Hennie Sørgård, Marcus Gjertsen, Per Vidar Ruud og Eirik Halvorsen. Foto: Optimera
Publisert: 11.01.2023 

Nytt byggevarehus innenfor Ring 3

Optimera åpner 5000 kvadratmeter proffsenter på Helsfyr. Senteret innenfor Ring 3 får en nøkkelrolle i Optimeras videre satsing i Oslos proffmarked.

Det er Flisekompaniets tidligere sentrallager i Østensjøveien 9 som fra slutten av januar 2023 blir Optimera Proff Helsfyr. Anlegget har sentral beliggenhet og enkel adkomst fra både E6 og Ring 3.

Optimera har allerede fem byggevarehus i Stor-Oslo, i tillegg til et stort regionalt distribusjonslager i Østre Aker vei for utkjøring til kunder i Oslo, Akershus og Østfold.

– Etableringen på Helsfyr blir et sterkt supplement til de allerede eksisterende betjeningspunktene vi har, sier Erlend Gjelsvik, Regiondirektør for Optimeras Region øst.

I tillegg til et tradisjonelt sortiment med trelast, tyngre byggevarer og maling, vil anlegget også romme temperert listverksrom og spesialistkjeden Montasjeutstyr. Montasjeutstyr er en fullsortimentsbutikk for verktøy, festemidler og arbeidstøy.

Fellesnevneren er at alt skjer under tak, med drive-through, opplastingssoner og parkering til butikk.

Optimera har allerede en stor organisasjon som betjener hele det profesjonelle markedet i Oslo. Optimera Proff Helsfyr får 12 nye medarbeidere som skal bistå kundene på anlegget inkludert rådgivning på løsninger og produktvalg.

– Selv om mange kunder gjerne velger tilkjøring til byggeplassen, ser vi at fysisk tilstedeværelse for tilgang på varer og rådgivning også er svært viktig, spesielt for små og mellomstore kunder. Enkel adkomst, gjerne ved trafikknutepunkter slik som Helsfyr, er da en kritisk suksessfaktor, sier Gjelsvik.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring