Fra venstre: Alessia Bellini og Naomi Ichihara Røkkum. Foto: Construction City Cluster
Publisert: 07.05.2024 

Ny prosjektleder styrker Construction City Clusters innsats for effektive byggeprosesser

– Vi tar et viktig skritt for å styrke bransjens konkurransekraft med ansettelsen av Alessia Bellini. Hun er forsker, praktiker og nettverksbygger, med sans for problemløsing. Bransjen vil få stor glede av at hun skal lede vårt arbeid med å drive frem innovasjon for bransjen, sier Naomi Ichihara Røkkum, daglig leder i Construction City Cluster (CCC).

Bellini kommer fra NTNU som forsker innen sirkulær økonomi, har tidligere erfaring som prosjektleder i ARUP og er kjent for en del i bransjen fra tiden hennes i buildingSMART som jobber med åpen BIM og digitalisering. Som prosjektleder i Clusteret vil hun ha ansvar for samarbeids- og innovasjonsprosjekter innen effektivisering av bygg og byggeprosesser.

–  Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på denne utfordrende oppgaven! Det er en unik mulighet å få bidra til å forme fremtidens BAE-bransje på. Jeg vil være tett på der det skjer og identifisere muligheter sammen med medlemmene, sier Bellini.

Virksomheter fra hele bygg-, anleggs- og eiendomsbransjen samarbeider i CCC om innovasjon for å gjøre næringen mer effektiv, grønn og attraktiv. Det foregår samarbeid om alt fra samspill til kunstig intelligens (KI) og 3D-print i stor skala.

– Construction City Cluster har mye spennende i vente. Det kommende året skal det satses på å sikre enda flere prosjekter både, som gir svar på bransjens problemer. Jeg gleder meg til å bidra til å gjøre bransjen mer effektiv, grønn og attraktiv, sier Bellini

Bellini tar over for Helge Lundsvoll Andersen som er blitt Digital Solutions Manager i Polygon Norge.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring