Illustrasjon: Veidekke
Emner
Publisert
20.apr.2020

Ny kontrakt med Region Stockholm og Atrium Ljungberg

Veidekke har signert kontrakt med Region Stockholm og Atrium Ljungberg om grunnarbeider og fundament for Sickla stationshus. Prosjektet er en utførelsesentreprise til en verdi av ca. SEK 170 millioner.

I prosjektet inngår fundamentet og deler av bærende konstruksjon for det nye bygget Sickla stationshus, samt deler av rulletrappsjakten og billetthallen til den nye metrostasjonen Sickla, som blir et viktig nytt offentlig transportknutepunkt for overganger mellom tunnelbane, Tvärbanan, Saltsjöbanan og busser. Kontrakten er tildelt av Region Stockholm, men er overført til Atrium Ljungberg, som oppfører Sickla stationshus. Arbeidet på Veidekkes del av prosjektet startet i mars og forventes å pågå til i 2022.

– Vi er svært glade for å få enda et prosjekt for Atrium Ljungberg og Region Stockholm. Jeg er trygg på at de gode relasjonerne vi har etablert i tidligere prosjekter, sammen med vår sterke ekspertise i komplekse bygg, vil bidra til et vellykket prosjekt, sier Marcus Andersson, regionleder i Veidekke Anläggning Öst.

Kontrakten inngår i ordreinngangen for første kvartal 2020.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring