Publisert
20.feb.2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Musikk og radio til arbeidet er en selvskreven del av hverdagen for håndverkere og byggearbeidere. Derfor har Dewalt utviklet en kraftig og kompakt kvalitetsradio spesielt tilpasset […]

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig.

Musikk og radio til arbeidet er en selvskreven del av hverdagen for håndverkere og byggearbeidere. Derfor har Dewalt utviklet en kraftig og kompakt kvalitetsradio spesielt tilpasset moderne byggeplasser,

både utendørs og innendørs. Den er toppmoderne, laget for musikk-streaming og tilpasset både DAB- og internettradio. Via en app på mobilen kan du enkelt bytte radiokanal, lytte til podcaster eller favoritt-spillelisten din på Spotify.

Nye TSTAK Radio & lader er kompatibel med Dewalts kraftige batteri 54V XR, som gir ekstra lang spilletid. Radioen kan også kobles mot strømnettet eller brukes med Dewalts andre batterier 10.8V og 18V, noe som gir maksimal fleksibilitet. I tillegg fungerer radioen som lader for alle Dewalts batterier og for mobile enheter med USB-port. Den allsidige radioen er i toppsjiktet i sin klasse innen radioer designet for byggeplasser. Gjennom seks høyttalere kan Dewalt garantere en maksimal lydopplevelse og krystallklar lyd. Dette gjør den perfekt for støyende omgivelser.

Som navnet antyder er TSTAK Radio & lader også tilpasset Dewalts stablebare lagringssystem TSTAK™, og kan stables på andre enheter som verktøykasser og oppbevaringsbokser. Det gjør det enkelt å holde utstyret samlet. Radioen er slagfast og IP54-klassifisert mot støv og fuktighet, for ikke å nevne den værbestandige skuffen hvor man kan lagre batterier, adapter, mobiltelefon osv.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring