Foto: Kruse Smith
Publisert
30.okt.2020

Kruse Smith bygger nytt for Allservice i Stavanger

Kruse Smith har inngått avtale med Allservice AS om å gjennomføre en stor rehabilitering og utvidelse av selskapets lokaler i Stavanger.

– Vi er svært glade for å ha blitt valgt til å gjøre denne jobben. Allservice er en svært viktig virksomhet i Stavanger-regionen. Det at vi kan bidra til å gi dem bedre arbeidsforhold betyr mye, både for oss og dem, sier Kruse Smiths regiondirektør Kristin Stømer Frafjord.

Allservice AS arbeider med å gi folk som har havnet utenfor et puff tilbake inn i et arbeidsliv som gjør dem i stand til å få og beholde en jobb, men har også et tilbud til dem som trenger en tilrettelagt arbeidsplass på permanent basis. Bedriften holder i dag til i to gamle og forholdsvis uhensiktsmessige lokaler. Det var i sin tid Arne Rettedal som ga Allservice tomten og bygget. Oppgraderingen og nybygget samler virksomheten under ett tak og gir bedre arbeidsforhold for alle som er tilknyttet aktivitetene og driften.

– For oss i Allservice er det fantastisk å kunne se frem mot et nytt bygg. Bygget vi er i er fra slutten av 70-tallet og har vært brukt til understellsbehandling av kjøretøy og trykkeri. Det er ikke tilpasset vårt arbeid med å hjelpe mennesker til et godt arbeidsliv, forteller daglig leder i Allservice, Ståle Johan Knutsen.

Arbeidet med å renovere og bygge starter rett over nyttår og skal gjennomføres i flere etapper. Bygget vil få en kraftig oppgradering. Energikostnaden for bygget har historisk vært svært høye. Ny isolering og nye vinduer i kombinasjon med nye og moderne energiløsninger reduserer disse betydelig og gir et langt bedre innemiljø for alle som bruker bygget.

– Vi river og rensker det aller meste av eksisterende tak og vegger slik at renovasjonen egentlig innebærer å bygg et nytt bygg på gammelt bæresystem, forteller Kristin Stømer Frafjord.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring