Foto: HENT
Publisert: 07.09.2022 

Knut Jørgensen tilbake i Vedal

Etter å ha ledet byggingen av nytt regjeringskvartal for Statsbygg, er vi veldig glade for at Knut Jørgensen har valgt å komme tilbake til Vedal.

Knut Jørgensen har tidligere hatt ansvar for noen av de mest kompliserte offentlige prosjektene innen samferdsel, og han ledet et av landets største byutviklingsprosjekter for Vedal og Oslo S Utvikling, Barcode i Bjørvika. De siste 8 årene har Jørgensen ledet utvikling og bygging av nytt regjeringskvartal for Statsbygg.

– Etter å ha ledet byggingen av nytt regjeringskvartal i snart 8 år ønsket jeg å overlate styringen av dette fantastiske prosjektet til noen andre. Da muligheten for nye utfordringer i Vedal åpnet seg var dette et enkelt valg. Jeg gleder meg til nye oppgaver i Vedal sammen med gamle kollegaer og ikke minst sammen med alle de nye som har kommet til mens jeg var i Statsbygg sier Knut Jørgensen.

– Knut besitter en unik kompetanse og har vært engasjert i noen av de mest utfordrende oppgavene bransjen har å by på. Når han nå ønsket nye utfordringer syns vi det er ekstra hyggelig at han ønsker seg tilbake til Vedal, sier daglig leder i Vedal Prosjekt Karen Cecilie Møller.

Med sin lange erfaring og brede kompetanse vil Knut Jørgensen bli involvert i flere av prosjektene som er under utvikling og planlegging i Vedal. Jørgensen starter i Vedal i oktober.

Vedal har i løpet av de siste 30 årene vokst til å bli en av landets ledende bygg- og eiendomsbedrifter. Selskapet har i dag ca. 230 ansatte med betydelig kompetanse innen utvikling, planlegging og gjennomføring av eiendoms- og byggeprosjekter.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring