Foto: Anthon Eiendom AS
Publisert: 28.03.2023 

K7 Hotel Oslo i Kvadraturen sikrer seg 10 års leieavtale med ny gårdeier

Edge World, et selskap som jobber med utvikling og drift av hoteller, har sikret seg en tiårs leieavtale med gårdeier Anthon Eiendom for videre utvikling og drift av K7 Hotel Oslo i Kvadraturen. – Edge World har drevet hotellet siden juni 2022, og driften så langt har vist at vi har truffet godt med posisjonering, konsept og distribusjon, sier Ådne Skurdal, COO i Edge World.

K7 Hotel Oslo, med beliggenhet på hjørnet av Kongensgate og Rådhusgata, var tidligere kjent som Saga Hotel Oslo Central. Edge World har satset på å utvikle et såkalt hybridhotell med 64 rom. Rommene er en blanding av mindre «economy queen», større «superior king» og store familierom med plass til fem personer. I tillegg tilbys et antall flersengsrom der man booker en seng, ikke et rom.

Foto: Anthon Eiendom AS

– Så langt har vi hatt veldig godt belegg, og særlig i flersengsrommene, sier Skurdal.

Eiendomsselskapet Anthon Eiendom kjøpte Kongensgate 7 i 2021.

– I forbindelse med kjøpet gjorde vi grundige analyser av hva vil ville bruke eiendommen til, sier adm. direktør Peder Chr. Løvenskiold i Anthon Eiendom.

– Vi vurderte å transformere eiendommen til et kontorbygg, men etter diskusjoner med Edge World om deres tanker for utvikling, valgte vi å gå videre med deres hotellkonsept. Vi har nå tegnet en leieavtale for hotelldrift frem til 2034, og er veldig fornøyd med samarbeidet med Edge World, sier Løvenskiold.

Hotelia har vært næringsmegler for utleie og forhandlingene mellom partene, og har loset partene gjennom prosessen på en god måte.

– Vi er ekstremt stolte, glade og ydmyke for å ha landet en langsiktig leiekontrakt med Anthon Eiendom. Vi gleder oss til å skape verdier både for gårdeier, ansatte og reisende. Ved å tilby et trygt og godt overnattingstilbud for mange ulike typer reisende sentralt i Oslo gjør vi at flere får oppleve denne fantastiske byen, og spesielt denne bydelen som har sett opplevd store endringer de siste 10 årene, forteller Ådne Skurdal.

Planer for ombygging

I forbindelse med oppstart av leieavtalen vil det bli foretatt en ombygging som vil gi et åpent gårdsrom med uteservering, samt kafé, bakeriutsalg og resepsjon i første etasje. I tillegg vil det åpnes en pub i underetasjen som også kan tjene som frokostsal i høysesong. - Det blir veldig spennende å utvikle eiendommen sammen med Anthon Eiendom, og vi gleder oss til den forestående prosessen og skape et enda bedre hotell midt i Oslo sentrum, avslutter Skurdal.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring