Hege Njå Bjørkmann.Foto: Norconsult
Publisert: 14.08.2023 

Inviterer til spennende arrangementer og gode diskusjoner under Arendalsuka

Med utgangspunkt i formålet vårt om hver dag å forbedre hverdagen, inviterer vi politikere, samarbeidspartnere og kollegaer i byggenæringen til kunnskapsdeling og debatt om hvordan vi sammen kan tenke nytt for å nå FNs bærekraftsmål.

Norconsult deltar i bransjesamarbeidet Bygg Arena Arendal (BAA), der byggenæringen, Norges største fastlandsnæring, har utarbeidet en felles arrangementsrekke under Arendalsuka. Målet er å bidra til positive endringer i samfunnet og i hverdagen ved å diskutere relevante problemstillinger og påvirke politiske beslutningspunkter.

– Vi håper på bred deltagelse og grundige diskusjoner om hvordan vi i samarbeid med bransjekollegaer og myndighetene kan jobbe litt annerledes i utformingen av morgendagens samfunn, slik at vi når FNs bærekraftsmål og Norges klimamål på minst 55 prosent reduksjon i utslipp innen 2030. Skal vi lykkes må alle steiner snus, vi tar derfor diskusjonen inn i ulike markedsområder, enten det er innen fornybar energi, vann eller arkitektur, sier konserndirektør for kommunikasjon og merkevare, Hege Njå Bjørkmann.

Invitasjon til arrangementer under Arendalsuka: Arrangementsoversikt

Oversikten viser arrangementer hvor Norconsult på ulike måter har vært en viktig bidragsyter.

Mandag 14.08.

Tirsdag 15.08.

Onsdag 16.08

Torsdag 17.08

NB: Endringer i programmet kan forekomme.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring