Foto: Øyvind Berild/ Byggtjeneste
Publisert: 20.11.2023 

Hatt ambisjon om å bli kåret til «Årets Nobber»: – I år nådde vi målet!

Forrige uke arrangerte Norsk Byggevarebase (NOBB) sin årlige konferanse. Årets fokus er hvordan byggenæringen skal løse digital informasjonsflyt og mulighetene det gir for handel, leverandører, arkitekter og entreprenører. Å ta i bruk digital produktdata er et nødvendig og viktig ledd i effektivisering av hele verdikjeden.

Bergene Holm har i flere år satset store ressurser på digitalisering i selskapet, og lagt ned et betydelig arbeid med å digitalisere all sin produktdata og tilgjengeliggjøre denne for kunder og samarbeidspartnere gjennom Norsk Byggevarebase (NOBB).

– Å bli kåret til «Årets Nobber» har vært et hårete mål og motivasjon i denne prosessen og på årets konferanse ble innsatsen hedret og beviset mottatt på at målet endelig er nådd.

Juryen hadde følgende begrunnelse: "Årets prisvinner leverer høykvalitets produktdata i NOBB, og har vært en aktiv deltaker siden 1995. Leverandøren har lagt ned betydelig arbeid over tid, med kontinuerlig forbedring av logistikkinformasjon, solid markedsinformasjon, og bred dekning av produktegenskaper. Det siste året har de utmerket seg som en ledende aktør innen miljødata i NOBB".

– En slik jobb gjøres ikke alene. Et kompetent lag med masterdataansvarlig, bærekraftsjef, produktsjefer og kommunikasjonsavdelingen har sørget for at gode miljødata, selgende og teknisk produktinformasjon, logistikkdata, dokumentasjon og produktbilder er på plass på samtlige av selskapets produkter.

Fakta:

De nominerte til Årets NOBBer var:

  • Fritzøe Engros AS
  • Bergene Holm AS
  • Combiwood Barkvik AS
  • Vartdal Plastindustri AS
Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring