Foto: H-fasader AS
Emner
Publisert
06.mai.2021

H-fasader AS kjøper Bue Aluminium AS

H-fasader AS kjøper Bue Aluminium AS. Norges største glass- og fasade-entreprenør styrker med dette tilstedeværelsen på Vestlandet.

Eierne av Bue Aluminium AS har inngått avtale om salg av samtlige aksjer i selskapet til H-fasader AS, med virkning fra i morgen, fredag 7. mai 2021.

– Vi er svært fornøyde med å få H-fasader AS inn som ny eier av Bue Aluminium AS, sier Bue Kjelstrup Olsen, styreleder i Bue Aluminium AS.

– H-fasader er allerede en stor aktør innenfor samme bransje og kjenner både våre produkter og kundegruppe godt. Geografisk er vi svært gunstig plassert i forhold til hverandre, og vi ser store synergimuligheter i et tettere samarbeid og eierskap. Det er også viktig for oss å få inn en eier som har samme ambisjoner og tankesett som vi har, og med ytterligere tyngde vil vi kunne ta på oss enda større og mer krevende prosjekter, sier Olsen.

– Bue Aluminium har en solid markedsposisjon i Bergens-området, sier Tom A. Aas, adm.dir. i Hfasader.

– Vi ønsker å befeste posisjonen som nasjonalt ledende innenfor glass- og aluminiumsfasader, både gjennom egen vekst og oppkjøp. Vi utfyller hverandre på en god måte, og derfor er Bue Aluminium et naturlig og veldig interessant selskap, både å eie og samarbeide med. Bransjen er moden for en konsolidering og gjennom dette oppkjøper befester vi posisjonen som den klart største norskeide aktøren i landet, og får et bedre fotfeste i Bergensregionen. Vi ser store muligheter for vekst på Vestlandet gjennom dette oppkjøpet, men samtidig er det viktig for oss å understreke at det blir «business as usual» for Bue Aluminium, sier Aas.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring