Illustrasjon: Helly Hansen
Publisert
10.nov.2020

Gjenoppfinner ALNA-kolleksjonen med oppgradert ALNA 2.0

Siden 1877 har proffene stolt på Helly Hansen for å produsere profesjonelt utstyr som hjelper dem med å holde og føle seg i live. For arbeidstakere som tilbringer dagene under farlige forhold, spiller sikkerhet en nøkkelrolle for å sikre at de får gjort jobben uten unødvendige forstyrrelser eller risiko.

For høst/vinter 2020 introduserer det norskbaserte merket ALNA 2.0, med oppgradert stoff og passform for å holde proffer trygge, beskyttet og bekvemme mens de er på jobb.

Samtidig som det er tro mot slitestyrken og funksjonaliteten til den eksisterende ALNA-kolleksjonen, tar ALNA 2.0 det ett steg lenger med et nytt stretchstoff og formålstjenlig passform for ytterligere komfort og sikkerhet. Basert på tilbakemeldinger fra proffer som er avhengige av de integrerte sikkerhetsfunksjonene til ALNA-kolleksjonen, har passformen blitt oppgradert for økt slitestyrke da stoffet ikke slites raskt og varer lenger. I tillegg tilbyr det oppdaterte stretchstoffet bedret bevegelighet og sikkerhet, da alle plagg tilpasser seg bevegelse og strekker seg lettere.

ALNA 2.0-kolleksjonen er også EN ISO-sertifisert og har et HELLY TECH® vanntett, pustende ytterlag som gir ekstra beskyttelse mot været. Andre funksjoner i den oppgraderte kolleksjonen inkluderer nyskapende lommeløsninger som en Life PocketTM for å bevare batteritiden til telefonen og nettbrettet mens du jobber og reflekser med 360-graders varmeoverføring.

– Med ALNA 2.0 hørte vi på tilbakemeldingene fra våre proffer som stoler på at klærne fungerer og holder dem trygge mens de er på jobb», sa Andreas Pohl-Larsen, produktdirektør for Workwear hos Helly Hansen.

– Med et oppgradert stretchstoff og en skreddersydd passform vil ALNA 2.0- kolleksjonen gi enda bedre komfort, slitestyrke og sikkerhet for hardtarbeidende fagfolk.

Den oppgraderte ALNA 2.0-kolleksjonen vil være tilgjengelig fra høsten 2020 og vil inkludere ALNA 2.0 Shell Suit og ALNA 2.0 Winter Suit, og vil utvides ytterligere i de kommende årene.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring