Ny kompetansedirektør i BNL, Kjetil Tvedt. Fotograf: Moment Studio
Publisert: 18.11.2022 

Fra Norsk Industri til BNL

Byggenæringens Landsforening (BNL) har ansatt Kjetil Tvedt som ny kompetansedirektør. Han har frem til nå jobbet med kompetanse og rekruttering i Norsk Industri.

– BNLs bransjeforeninger og medlemsbedrifter er avgjørende for at Norge skal klare å møte de store samfunnsutfordringene Norge står overfor, som bærekraftig vekst i byene, klimautfordringer og behov for ny infrastruktur. Da er det kritisk at utdanningssystemet og kompetanseutviklingen i samfunnet er innstilt på riktig måte. Jeg gleder meg til å bidra til dette arbeidet i BNL, sier Kjetil Tvedt, som tiltrer rollen i mars 2023.

Tvedt har de siste 11 årene jobbet som fagansvarlig for kompetanse og rekruttering i Norsk Industri. Tvedt er utdannet statsviter der han skrev oppgave om overskridelser i veiprosjekt, og har i tillegg mastergrad i økonomi og ledelse. Han har arbeidet i ECON Pöyry, Transportbrukernes Fellesorganisasjon, Opplysningsrådet for veitrafikken og NAV.

– Vi er svært glade for å få Kjetil med på laget og er trygg på at hans brede erfaring innenfor rekruttering og kompetanse, lange fartstid i NHO-fellesskapet og utstrakte samarbeid med BNL, vil styrke oss som organisasjon på det kompetansepolitiske feltet, sier Nina Solli, administrerende direktør i BNL.

– Byggenæringen er Norges største fastlands- og distriktsnæring. Jeg kommer fra en praktisk anlagt familie og har alltid hatt interesse for bygg og samferdsel. Av tingene jeg kommer til å jobbe med er rekruttering og videreføringen av bransjeprogrammet for bygg og anlegg samt Industrifagskolen, avslutter Tvedt.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring