Brage Hansen til venstre og Steen Sunesen til høyre. Foto: buildingSMART Norge
Publisert: 14.09.2023 

En tydelig digitaliseringsleder takker av

Alexander Brage Hansen takker av som administrerende direktør for buildingSMART Norge. Etter å ha ledet organisasjonen gjennom snart fire år søker Hansen nye utfordringer.

Hansen går av som administrerende direktør 30. september etter å ha ledet organisasjonen trygt gjennom koronakrisen og styrket medlemsorganisasjonen. «Næringen er i konstant endring med krav til grønn omstilling og digitalisering. Pandemien har også endret på hvordan vi samarbeider i næringen. Det har vært spennende å lede buildingSMART Norge gjennom endringsprosessen. Foreningen står nå sterkere enn noen gang og er rigget for vekst. Jeg tror dette er et godt tidspunkt å få inn en ny leder som kan ta buildingSMART Norge til neste nivå, uttaler Hansen.

Arbeidet i buildingSMART forener alle fag og faser i byggenæringen. Det jobbes nasjonalt, regionalt og internasjonalt. Styret ønsker på foreningens vegne å takke Hansen for hans solide innsats og for samarbeidet. Siste store leveranse fra Hansen sin side er som vertskap for den internasjonale Summit som denne høst avholdes i Lillestrøm, 18. til 21. september. Her møtes rundt 500 deltakere fra hele verden for å lære om og jobbe med videreutvikling av løsninger for digitalisering av byggenæringen. Brage takker dermed av med et stort og profilert arrangement.

Fra 1. oktober tiltrer Steen Sunesen som konstituert direktør mens prosessen for å finne foreningens neste leder pågår. Sunesen har tidligere ledet buildingSMART Norge. Sunesen jobber i dag i Statsbygg og er i en periode utleid til buildingSMART Norge. Hansen og Sunesen vil samarbeide for å gjøre lederskiftet mest mulig sømløst.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring