Illustrasjon: Höegh Eiendom
Emner
Publisert
30.mar.2021

Ekspanderer inn i rehabilitert miljøbygg på Drømtorp

3stepIT vokser og har signert en tiårs avtale på 3.600 kvm i Glynitveien 33. Selskapet bekrefter med avtalen at de er svært fornøyde med Ski som lokasjon, og at de blir værende i området lenge. 3stepIT vil bidra positivt inn i en næringspark med store ambisjoner og allerede mange spennende aktører.

– Vi er svært fornøyde med avtalen med Höegh Eiendom i et grønt og fremtidsrettet bygg. Vi gleder oss til å bidra i prosessen med å konvertere lagerbygget i Glynitveien til et kombinasjonsbygg tilpasset vår virksomhet. Vi har sammen med Höegh Eiendom planlagt et større solcelleanlegg som vil bidra til å redusere energiforbruket vårt betydelig, sier Peer William Velde, Administrerende direktør 3stepIT.

Bærekraftige lokaler

Glynitveien 33 er totalt på 12.500 kvm. 3.600 kvm skal gjennom en totalrehabilitering, mens hele bygget vil blant annet få nye fasader og etterisolering. Det er lagt opp til en grønn leieavtale, som innebærer at utleier og leietaker sammen skal finne miljøbesparende løsninger. Dette er Höegh Eiendoms første signerte grønne fordelsavtale og er i tråd med selskapets ambisjoner om bærekraftig eiendommer og leieavtaler.

– Det er veldig tillitsfullt og gledelig at 3stepIT ønsker å videreføre det gode samarbeidet fra både Wergelandsveien 7 i Oslo og Glynitveien 21 i Ski. Prosjektet vi skal gjennomføre sammen, er helt i tråd med vår satsning på bærekraft hvor vi ønsker å utvikle de byggene vi allerede har og tilpasse de til nye funksjoner,  sier Thea Martine Blyverket, utleiesjef i Höegh Eiendom.

OM 3stepIT

3stepIT ble grunnlagt i 1997 for å tilby livssyklustjenester innen IT-administrasjon på en miljøvennlig og bærekraftig måte. Selskapet ønsket å hjelpe sine kunder med å planlegge og håndtere regelmessige utskiftinger av bærbare og stasjonære PC-er, samt klargjøre det for bruktmarkedet – de har dermed hatt en sirkulær modell helt fra starten.

Lønnsomheten til denne modellen avhenger av at IT-utstyret som returneres er i god stand.

– Vi utviklet et enhetsregister for å hjelpe kundene våre med å holde oversikt over enhetene og når de skal byttes ut, forteller Peer William Velde i 3stepIT.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring