Foto: Pixabay
Publisert: 13.02.2024 

Eiendomsselskapenes teknologisatsing skal hete Welcome

Sist høst annonserte Entra, Storebrand Eiendom og Malling & Co at de gikk sammen om å starte et nytt teknologiselskap med internasjonale ambisjoner. Selskapets navn er Welcome Workdays, og den digitale tjenesteplattformen det leverer vil hete Welcome.

Målet er at Welcome Workdays skal bli den ledende tilbyderen av digitale brukerreiser i kontorbygg. Plattformen Welcome vil være det første som ønsker brukerne velkommen når de kommer på kontoret, og den tilgjengeliggjør ulike tjenester i bygget. Derav navnet, Welcome. Det engelske navnet hensyntar selskapenes internasjonale brukerbase, og ekspansjonsplaner til Norden og Europa om få år.

– Navnet speiler vår ambisjon om å være en integrert del av hverdagen på kontoret, og skape en mer sømløs arbeidsdag for alle, sier Per Bjarte Ulvedal Nes, styreleder i Welcome Workdays.

Produktoppdatering: En helhetlig digital plattform

Welcome Workdays letter nå ytterligere på sløret i forhold til hva den nye tjenesten innebærer: Welcome samler essensielle digitale tjenester for kontorbygg i én plattform. Den tilbyr løsninger for brukere i bygget, leietakere og gårdeiere, og har som mål å forenkle hverdagen gjennom tjenester som møteromsbooking, digitale nøkler, mottak av gjester og tilgang til informasjon om bygget. Ambisjonen for plattformen er imidlertid større på sikt. Welcome skal digitalisere hele brukerreisen i kontorbygg og forenkle administrasjonen.

– Etter to år i drift har vi sett betydelige gevinster for alle de tre målgruppene. Plattformen bidrar til forenklet administrasjon, økt sikkerhet, kontroll på personvern, og effektiv kommunikasjon mellom alle involverte, sier Carine Blyverket, styremedlem i Welcome.

Midlertidig team på plass og utrulling til nøkkeleiendommer

Welcome Workdays har tatt viktige skritt siden selskapet ble lansert i november 2023. Et midlertidig team har blitt satt sammen for å lede utrullingen av tjenesten til eierselskapenes eiendomsportefølje.

– Vi er allerede i gang med å implementere Welcome i flere bygg og ser frem til å utvide våre tjenester til resten av eiendomsbransjen, forteller Ulvedal Nes.

I tillegg er det igangsatt arbeid med å finne en partner som deler eierselskapenes visjon og behov. Eierne varslet allerede i høst at det blir aktuelt med en ny, rettet emisjon.

På jakt etter de beste teknologene

Selskapet er nå på utkikk etter talenter som ønsker å være med på reisen og bidra til å forme fremtiden til kanskje den mest spennende digitale satsingen i eiendomsbransjen. I første omgang skal det rekrutteres utviklere, teknisk ansvarlig (CTO), produkteier (CPO) og en daglig leder.

– Dette er en unik mulighet til å bli en del av et oppstartsselskap med fart og med robuste eiere. Mye av risikoen er redusert da både produktet, kundegrunnlaget og eiersituasjonen er på plass fra start, sier styrelederen.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring