Olje- og energiminister Terje Aasland kommer for å dele ut prisen til Årets grønne driftsteam på Grønn driftskonferanse 14. november. Her fra fjorårets utdeling. Foto: Grønn Byggallianse
Publisert: 15.09.2023 

Dette er de nominerte til Årets grønne driftsteam 2023

Hvert år gir Grønn Byggallianse prisen Årets grønne driftsteam til et team som utmerker seg gjennom sitt arbeid med å redusere miljøbelastningen til bygg. I år deles prisen ut for ellevte gang.

Nå er kandidatene for årets pris klare. Juryen har landet på tre finalister:

  • Newsec: Team Romsås senter
  • Entra: Team Fredrik Selmers vei 4 og 6, Brynsengfaret 6, Grensesvingen 26 og Fyrstikkalleen 1
  • Thon Ski AS: Team Ski Storsenter

Vinneren blir kåret av olje- og energiminister Terje Aasland på Grønn driftskonferanse, 14. november 2023.

– Vi i Grønn Byggallianse pleier å si at drifterne er eiendomssektorens superhelter. De jobber hver eneste dag for å redusere energibruk, minimere avfall og fremme miljøvennlige løsninger, sier daglig leder i Grønn Byggallianse Katharina Bramslev.

Fjorårets vinner var Team Pirsenteret fra E.C. Dahls Eiendom. Rolf Otto Svendsen, eiendomssjef i team Pirsenteret fortalte fra scenen i 2022 at prisen var en gjev anerkjennelse av den daglige innsatsen til driftsteamet:

– Det var veldig overraskende å få denne prisen, men vi synes den er vel fortjent. Vi har hatt det veldig gøy på jobb, lagt gode planer og tatt mange små steg i riktig retning.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring