Dreyer på pressekonferanse for Eiendom Norges boligprisstatistikk. Foto: Peder Tollersrud / Eiendom Norge
Emner
Publisert
22.aug.2019

Christian V. Dreyer går av som Eiendom Norge-direktør

Christian V. Dreyer går av som Eiendom Norge-direktør.

Christian V. Dreyer slutter som Eiendom Norge-direktør 31. desember 2019.

Eiendom Norge-direktør Christian Vammervold Dreyer har denne uken levert styret sin oppsigelse som administrerende direktør.

Han har sagt opp sin stilling, da han fra 2. januar 2020 skal begynne i en nyopprettet stilling som direktør for kommunikasjon- og samfunnskontakt i eiendomsselskapet Fredensborg AS.

Christian Vammervold Dreyer har vært direktør i Eiendom Norge siden april 2013.

Uvurderlig innsats

– Det er vemodig at Dreyer som har vært en så tydelig stemme for eiendomsmeglingsbransjen, og bygget opp Eiendom Norge til å bli en markant bolig- og bransjepolitisk aktør nå slutter.

– Jeg vil benytte anledningen til å takke ham for den innsatsen han har lagt ned for bransjen og organisasjonen, sier Eiendom Norges styreleder og administrerende direktør i Privatmegleren Grethe W. Meier.

– Jeg vil særlig fremheve arbeidet Dreyer har gjort for å heve kvaliteten på Eiendom Norges boligprisstatistikk i kombinasjon med en nøktern og saklig kommunikasjon av boligprisene.

– Dessuten har Dreyer tatt store grep i det langsiktige bransje- og boligpolitiske arbeidet blant med annet avhendingsloven, digitalisering innen eiendomsektoren og det varslede lovarbeidet med lov om eiendomsmegling, for å nevne noe.

Søker ny direktør

– Styret i Eiendom Norge vil jobbe aktivt for å finne en ny direktør for organisasjonen som kan videreføre arbeidet Dreyer har startet. Eiendom Norge har fått en viktig rolle i det norske samfunnet både som utgiver og forvalter av boligprisstatistikken og som bransje- og boligpolitisk aktør.

– Styret ønsker å bygge videre på den gode innsatsen Dreyer har utført, avslutter Meier.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring