Illustrasjon: Nordic BIM Group/Graphisoft Norge
Emner
Publisert
23.aug.2021

Christian Foss går fra Cobuilder for å lede arbeidet med ny digital tvillingplattform

Christian Foss har startet i Nordic BIM Group/Graphisoft Norge som ny salgs- og produktansvarlig for Twinview. Christian har over 17 års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen med løsningssalg og produktutvikling mot produsenter, entreprenører og byggherrer av digitale løsninger.

Twinview er en nettbasert digital tvilling-plattform for eiendomsbransjen som kobler all data i bygget til en BIM-modell (3D). Med Twinview kan eiendomseiere og forvaltere optimalisere energibruken og redusere kostnadene samtidig som brukeropplevelsen og forretningsresultatene forbedres. Twinview er det første viktige steget for å oppnå klimanøytrale bygg.

Foto: Nordic BIM Group/Graphisoft Norge

En digital tvilling er en digital kopi av den fysiske bygningen og bygningsinformasjonsmodellen som utvikles gjennom design, konstruksjon og overlevering. Modellen utvikles av arkitekt, konstruktør og installatør og kan blant annet benyttes til forvaltning, drift og vedlikehold av bygget.

– Jeg gleder meg til å jobbe med den helt nye smarte digitale tvilling løsningen Twinview. Vi skal hjelpe kundene til å oppnå bedre ytelse for sine gamle og nye bygg (energi, miljø og effektivitet) på vei mot å bli klimanøytrale, forteller Christian Foss.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring