Årets Byggtorget-forhandler 2023: Byggtorget Martin Lid. Fra venstre: Jon Bjarne Lid, Morten Furseth, Kåre Fleten, Morten Lid, Janusz Nowinski, Erling Engen og Jon Sigurd Gjerme. Foto: Kilian Munch /The Event
Publisert: 06.02.2024 

Byggtorget kåret årets beste forhandler

Under byggevarekjedens årskonferanse ble Byggtorget Martin Lid Trelast AS i Voss kåret til årets beste forhandler 2023.

Daglig leder Jon Bjarne Lid, synes det var stort å motta prisen og sier følgende:

– Me er kjempeglade og stolte over å vinne prisen som årets forhandlar. Spesielt takk til våre flinke ansatte som gjer dette mogleg. Takk til gode kundar, leverandørar og alle i Mestergruppen for eit inspirerande samarbeid 2023. Dette gir oss god motivasjon for vidare utvikling og samarbeid i 2024.

Byggtorgets kjededirektør, Morten Furseth, er imponert over årets forhandler.

– Vi er veldig imponert over alt som Byggtorget Martin Lid Trelast har fått til. De har vært medlem hos oss i 14 år, og i 2023 har de lagt ned en formidabel innsats. De har levert gode resultater i et krevende marked, og over lang tid. De er sterke bidragsytere og svært gode ambassadører til kjeden vår. Vi gratulerer så mye med den velfortjente prisen, sier Furseth.

Juryen har lagt vekt på omsetning, anlegg og at byggevarehuset er en god ambassadør for kjeden.

– Årets forhandler er en stolt bærer av Byggtorget-navnet og en fantastisk ambassadør for Byggtorget. De er svært aktive i sitt lokalmiljø og man kan trygt si at de er «tett på» i sitt område. Denne gjengen har et ustoppelig driv til å bli bedre og stadig utvikle seg selv og anlegget sitt. De har hatt en meget flott omsetningsutvikling over flere år, har høy lojalitet og tar i bruk konsepter og systemer, forteller juryen.

Byggtorgets årskonferanse ble holdt på Lillestrøm. Det var blant annet faglig innhold, messe og prisutdeling.

– Årskonferansen til Byggtorget 2024 var en stor suksess, og vi ser at verdien av å møtes er større enn noen gang. Ikke minst ser vi verdien av den fagkompetansen leverandørene bidrar med, og setter stor pris på deres innsats. Vi ser frem til å fortsette arbeidet med å støtte medlemmene og bransjen som helhet, og ser allerede frem til neste års konferanse, sier Byggtorgets salgs- og markedssjef, Helle Pernille Watten Sørensen.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring