Illustrasjon: HTB
Publisert: 07.06.2024 

Bygger lager- og logistikkbygg utenfor Bergen

Helgesen Tekniske Bygg AS (HTB), et selskap i AF Gruppen, har signert kontrakt med Høgafjellet Eigedom AS for bygging av nytt lager- og logistikkbygg på Espevoll i Osterøy kommune. Kontrakten er en totalentreprise med verdi på 111 millioner kroner eksklusive mva.

Bygget er på 10 800 kvadratmeter og skal føres opp med energiklasse A. Bygget vil bestå av lager, separat rent-lager, lastesoner og kontor- og sosialdel. Bruker av bygget blir NorEngros K J Brusdal AS.

– Vi har utviklet prosjektet i godt samarbeid med NorEngros K J Brusdal AS og Kenneth Nielsen i Proptech Consulting AS. HTB har vært arkitekt, og gjort nødvendige prosjekteringer for optimalisering til kundens bruk. Det er nå klart for oppføring av et moderne lager- og logistikkbygg som er forberedt på det grønne skiftet, blant annet med solceller på tak, bergvarme, godt med ladepunkt for personbiler, varebiler og lastebiler. Vi gleder vi til å starte på prosjektet og dermed også utviklingen av et nytt næringsområde på Espevoll, i Osterøy kommune, sier Ronny Laastad, administrerende direktør i HTB.

Byggestart vil være sommeren 2024 med forventet ferdigstillelse første kvartal 2025.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring