Oversiktsbilde fra prosjektområdet på Storøykilen, Fornebu. Foto: OBOS
Publisert: 14.05.2024 

Bygger enda flere boliger for OBOS på Fornebu

AF Gruppen har inngått avtale med Storøykilen Utvikling AS, et heleid datterselskap av OBOS Fornebu AS, om å bygge kvartal 4 i boligprosjektet Storøykilen på Fornebu i Bærum. Prosjektet vil gjennomføres som totalentreprise og har en verdi på cirka 425 millioner norske kroner eksklusive mva.

Storøykilen kvartal 4 består av 90 boliger fordelt på tre leilighetsbygg med felles kjeller og stedstilpassede utomhusareal. AF bygger også de tre første kvartalene for OBOS i Storøykilen. Boligene i kvartal 4 bygges med god standard og gjennomtenkte materialvalg, og ligger i umiddelbar nærhet til Nansenparken og Oksenøya på Fornebu. Kontrakten inkluderer også infrastruktur og felles utomhusområder for feltet. Boligene skal bygges med høye miljøambisjoner.

Etter planen skal byggingen starte i august med forventet ferdigstillelse i 3. kvartal 2026.

– Storøykilen er et flott område og vi er veldig glade for å videreføre det gode samarbeidet med OBOS på Fornebu. Sammen ser vi frem til å bygge attraktive boliger og videreutvikle området tilpasset innbyggernes behov, sier Tormod Solberg, konserndirektør bygg i AF Gruppen.

– Det er med stor glede vi fortsetter det gode samarbeidet med AF Gruppen og går i gang med neste etappe. Storøykilen er et veldig fint område, og dette prosjektet vil bidra med boliger av høy kvalitet og fine uteområder. Vi vil også fortsette å tilby medlemmene våre attraktive leiligheter med de etterspurte ordningene Bostart og Deleie. Igangsettelsen av neste etappe på Storøykilen er et viktig bidrag til å opprettholde boligbyggingen også i vanskelige tider. Det sikrer at medlemmene våre får et variert og godt tilbud av nye boliger de kommende årene, sier konserndirektør Ingunn Andersen Randa i OBOS.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring