Osmund Skorge (t.v.), Samina Siddique, Aiden Mercer, Dan Little, Alexander Brage Hansen, Thorkild Stray. Foto: buildingSMART Norge
Publisert: 23.05.2023 

buildingSMART International Summit arrangeres i Lillestrøm til høsten

buildingSMART International Summit arrangeres i Lillestrøm denne høsten fra 18. september til 21. september.

buildingSMART International har kunngjort at deres halvårlige konferanse vil finne sted i Lillestrøm denne høsten. Konferansen, som er planlagt fra 18. september til 21. september, vil samle bransjeledere, eksperter og innovatører fra hele verden for å samarbeide, diskutere og dele kunnskap om de nyeste fremskrittene innen bygningsinformasjonsmodellering (BIM) og åpne digitale standarder i byggebransjen.

– Vi er godt i gang med planleggingen» sier Alexander Brage Hansen, Administrerende direktør i buildingSMART Norge. buildingSMART International Summit i Lillestrøm var allerede i planleggingsfasen for 3 år siden, men måtte avlyses grunnet koronapandemien.

– Det er derfor veldig fint å kunne komme tilbake i år for å arrangere det her i Norge, fortsetter han.

Den fire dager lange konferansen vil inneholde et variert utvalg av presentasjoner, workshops og nettverksmuligheter med fokus på digitalisering og åpne standarder i byggebransjen.

Påmelding til buildingSMART International Summit i Oslo åpner i slutten av mai. Sponsor- og utstillingsmuligheter vil også være tilgjengelige for organisasjoner som ønsker å vise frem sine produkter og tjenester til et globalt publikum av fagfolk innenfor byggebransjen.

Informasjon om buildingSMART International Summit og sponsor muligheter vil gjøres tilgjengelig her.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring