I Posthuset kan bedriftens medarbeidere og besøkende gå tørrskodd til tog, flytog, t-bane og taxi. Buss og trikk er mindre enn tre minutters gange fra resepsjonen. Foto: Knut Neerland/Magent.no
Publisert: 04.04.2024 

BankID BankAxept tar kontoret til nye høyder

Selskapet BankID BankAxept har signert en leieavtale med Entra og vil flytte inn i Posthuset i Oslo. Avtalen har en varighet på ti år og omfatter leie av 4000 kvadratmeter i Norges høyeste kontorbygg.

BankID BankAxept har rundt 200 ansatte og er ledende innen betaling, identifisering og kundekontroll i Norden. Selskapet drifter og utvikler de mest brukte tjenestene innen kortbetaling, sikker ID og signering og antihvitvasking.

— Det var viktig for oss å være ved et kollektivknutepunkt, samtidig som vi ønsket kort avstand til våre samarbeidspartnere. Posthuset har alt dette, og vi ser frem til å flytte inn i moderne og fleksible lokaler, sier Øyvind Westby Brekke, daglig leder i BankID BankAxept.

—  Vi er glade for den tilliten BankID BankkAxept viser oss gjennom å inngå en langsiktig avtale og håper og tror de vil finne seg godt til rette hos oss. Posthuset ligger ved Norges største kommunikasjonsknutepunkt, og fra kontorlokalene er det fantastisk utsikt over Oslo, sier Kjetil Hoff, direktør for eiendomsforvaltning i Entra.

Det er forventet at BankID BankAxept er på plass i sine nye lokaler i løpet av desember 2024.

I Posthuset kan bedriftens medarbeidere og besøkende gå tørrskodd til tog, flytog, T-bane og taxi. Buss og trikk er mindre enn tre minutters gange fra resepsjonen. I førsteetasje finnes en stor personalrestaurant, kaffebar og flere møterom. På toppen av Posthuset, 108 meter over gateplan, finnes det dessuten takterrasse med fri tilgang for byggets leietakere.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring