Helle-Stine Høvås. Foto: Bane NOR Eiendom
Publisert: 08.05.2024 

Bane NOR Eiendom får med Drammensekspert på laget

Helle-Stine Høvås har inngått samarbeid med Bane NOR Eiendom, og blir rådgiver for prosjektene i Drammen på fulltid fra 1. juni.

Bane NOR Eiendom satser stort i Drammen og skal bidra til en langsiktig og spennende byutvikling. Med Helle-Stine Høvås på laget skal vi sørge for at Drammen opprettholder sin egenart.

– Å utvikle Drammen er ingen enkel oppgave. Dette gjør vi med stor ydmykhet, nysgjerrighet og respekt. Vi ønsker å være tett på byen og menneskene som skaper den, og det gjør vi ved å knytte til oss folkene som virkelig kjenner byen og gjennom det forstår hvordan vi best kan bidra, sier Connie Nyhaven som er prosjektdirektør i Bane NOR Eiendom.

Helle-Stine Høvås kjenner Drammen godt. Etter 12 år i stillingen som Sentrumsleder i Byen Vår Drammen, som er Drammens sted- og bylivsutviklingsselskap, og en av de viktigste premissleverandørene for byliv i sentrum, har hun gjort seg bemerket i bybildet. I stillingen som Sentrumsleder har hun opparbeidet seg et enormt nettverk, jobbet med aktivisering, arrangementer, markedsføring, nettverksgrupper og bylivstiltak for Drammen sentrum.

Helle-Stine er født og oppvokst i Drammen, med et hjerte som banker for både folkene og byen.

– Med denne bakgrunnen er vi trygge på at vi nå har styrket vårt team i Drammen med den rette kompetansen, kjennskapen og driven vi trenger, sier Nyhaven.

Bane NOR Eiendom gleder seg til veien videre og ønsker Helle-Stine velkommen som en del av Drammens-teamet.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring