Illustrasjon: [email protected]
Publisert
18.feb.2020

[email protected] Oslo 2020

For over 15 år siden ble det unike konseptet [email protected] utviklet av C4 - Creative Fo(u)r, fire belgiske arkitekter.

Hver utstiller har like stor plass til disposisjon, noe som gjør det enklere for besøkende å skaffe seg oversikt over og snakke med de ulike utstillerne. Det vil også være en «lounge zone» hvor alle kan nyte gratis mat og drikke hele dagen.

Det er i dag 30 utgaver av eventet i 15 forskjellige land rundt om i verden.

Innovasjon

Utstillerne fokuserer på innovative produkter, materialer, applikasjoner og tjenester som er godkjent av det norske dommerpanelet, bestående av fire interiørarkitekter. Dette for å forsikre oss om at alle besøkende vil oppleve besøket som interessant.

Ekspertise

På standen vil utstillerne ikke bare snakke salgsspråk, men også informere deg om de tekniske aspektene ved produktene sine.

Inspirasjon

Målet med [email protected] er å gi besøkende mye mer enn bare en plattform der de kan oppdage produktnyheter. Vi vil at de skal la seg inspirere av det de ser, føler og hører på arrangementet. Hver dag er det rundt 80 utstillere og tre seminarer. Utveksling av kunnskap og ideer er det som gjør arrangementet verdt å besøke.

Eksklusivt

Det er kun arkitekter, interiørarkitekter, designere, byggherrer og andre spesielt inviterte som kommer inn på arrangementet.

Tidsbesparende

I løpet av dette todagers lange arrangementet kan besøkende få oppdatert informasjon om de nyeste produktene og materialene på bare et par timer.

Utstillere kan være produsenter, importører eller nasjonale distributører av for eksempel:

  • Konstruksjon av fasader

Utvendig bygningskonstruksjoner, isolasjon, luft- og vanntetthet, takkonstruksjon, bærende konstruksjoner, takbelegg, drenering og regnvannssystemer.

  • Byggesystemer

Fast belysning, sanitærutstyr, oppvarming, klimaanlegg, elektrisitet, rørleggerarbeid og fornybar energi.

  • Innvendig interiør

Innvendig design, snekkerarbeider, gulvbelegg, veggbelegg, skillevegger, tak, maling og lim, og dørbeslag.

  • IT- og mediatjenester

 

Fakta:
Om ARCHITECT @ WORK Oslo 2020 25.-26. mars 2020 X Meeting Point (Hellerudsletta)  Tema for sidearrangementer som seminarer og materialutstillinger vil være «Avfall og arkitektur». Det vil være Shuttle-busser som frakter besøkende fra Oslo sentrum til X Meeting Point og tilbake hvert 20. minutt. Henting på Thon Hotel Opera eller Oslo Hi-Fi Center. Offentlig transport fra Skjetten: Buss nr. 380 (går hvert 30. minutt - bussen tar 16 minutter) Med bil: Riksvei 22 mellom Hvam og Gjelleråsen. Parkeringsplass på X Meeting Point koster 100 kroner for en dag. EasyPark-kode 0928. Åpningstider Onsdag 25. mars: 11:00 - 20:00 Fra kl 17:00 ønskes alle arkitekter og designere hjertelig velkommen til en drink eller to etter jobben.  Torsdag 26. mars: 11:00 - 17:00
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring